26.11.12, 09:11
Panie Januszu nurtuje mnie jedno zagdanieniie dotyczące typowej 6, która w związku się męczy, dręczy ale rodziny nie zostawi, jak to jest z tym, czy z pomocą numerologi można to zmienić? Jestem zodiakalną wodniczką urodzoną 6 dnia miesiąca numerologiczną 33, po konsultacji numerologicznej moje wibracje własne wynoszą 1-9-1 (szczerze powiem, iż nie wiem czy ta zmiana coś dała, może na gruncie zawodowym jest lepiej,) natomiast jestem w takim toksycznym związku spętana bezsilnością podjęcia decyzji aby to zakończyć i cały czas w moich myślach pokutuje to iż mój los=liczba 6= nieszczęśliwy zwiazek
Obserwuj wątek
    • nutali5 Re: typowa 6 01.12.12, 20:15
      Beatko.
      Lubię zaglądać na forum Pana Janusza i wiem, że wibracja imienna 1-9-1 przyjmuje się szybko. Może niezbyt intensywnie pracowałaś z nowym imieniem, a swoją drogą, nie odważyłabym się dać szóstce 1 w duszy. Jestem ciekawa jak wyglądały Twoje wibracje przedtem i jaką masz datę urodzenia. Pomyślałabym i odpisałabym Ci, nawet jeśli nic bym nie wymyśliła. Pozdrowionka.
      P.S. Podaj wszystkie litery imion ( z bierzmowania też) i nazwisk (rodowe i po mężu).
      Może też Pan Janusz nas zauważy.
      • beata_tw Re: typowa 6 02.12.12, 13:11
        nutali5
        urodziłam się 6.02.1978, zmianę wibracji miałam rok temu, starłąm sie z nia pracować...hmm.
        Litery A-7, B-1, D-1, E-2, Ę-1, G-2, I-2, K-1, L-3, M-1, N-1, Ń-1, S-1, Ś-1, W-2, T-1, tylko zastanawiam się nad jednym, nie mam tutaj uwzgędnionego imienia "Agnieszka" które to rodzice przy chrzcie zapisali w księgach w kościele, ponieważ moje pierwsze i jedyne imię nie było święte. Czy ono tez bierze się pod uwagę, w sumie dowiedziałam się o tym niedawno przez zupełny przypadek
        • janus50 Re: typowa 6 02.12.12, 16:57
          Witaj
          beata_tw napisała:

> nutali5
          > urodziłam się 6.02.1978, zmianę wibracji miałam rok temu, starłąm sie z nia pra
          > cować...hmm.
          > Litery A-7, B-1, D-1, E-2, Ę-1, G-2, I-2, K-1, L-3, M-1, N-1, Ń-1, S-1, Ś-1, W-
          > 2, T-1, tylko zastanawiam się nad jednym, nie mam tutaj uwzgędnionego imienia "
          > Agnieszka" które to rodzice przy chrzcie zapisali w księgach w kościele, poniew
          > aż moje pierwsze i jedyne imię nie było święte. Czy ono tez bierze się pod uwag
          > ę, w sumie dowiedziałam się o tym niedawno przez zupełny przypadek

Jesteś w układzie drogi życia, który dość mocno zamyka w aktualnych strukturach, trudno jest dokonać jakiś zmian. Cykl sześć, urodzeniowe 6/33, szczytu 4/13 to zbiór wibracji bardzo mało elastycznych, mocno nastawionych za stabilizację, zachowanie status quo, strach przed zmianami a przede wszystkim obawa co będzie potem, co ewentualne zmiany przyniosą, a może coś gorszego. Tak więc trwasz w aktualnej strukturze, bo jaka by ona nie była zła, jest przewidywalna. Szczyt 4/13 może też przynosić przemoc fizyczną lub psychiczną.
          Nie wiem jak przebiegała twoja zmiana numerologiczna, ile otrzymałaś imion, czy imiona/imię otrzymane na transformacji uwzględniłaś w podanej zawartości. W każdym razie zawartość liter, którą podałaś powyżej, daje wibracje imienne 4-5/14-9 i są one niekorzystne i skonfliktowane. Zawierają czwórkę w dążeniach duszy, co dodatkowo potęguje przymus trwania w starych strukturach. Są obecne także dwa bardzo istotne braki - nie masz wibracji 6 w zawartości liter, która jest bardzo istotna dla budowania harmonijnych relacji osobistych, nie masz także ósemek, które z kolei wspomagają budowanie bezpieczeństwa materialnego.
          Po uwzględnieniu imienia Agnieszka, które uzupełni ósemkę, twoje wibracje zmienią się na 2/11-1-3, są one zdecydowanie korzystniejsze, jednak niewiele dają w kontekście wspomnianego, sztywnego układu czwórkowo - szóstkowego w drodze życia.
          Niezależnie od tego, pozyskanie świadomości posiadania drugiego imienia ze chrztu, zainicjuje kolejną zmianę, tak więc ta sprzed roku i tak nie ma racji bytu...
          Pozdrawiam
          • beata_tw Re: typowa 6 02.12.12, 18:10
            Dziękuję Januszu...tak dokładnie tak jest jak napisałes, obawy, strach, kajdany, przemoc psychiczna...
            Imię Agnieszka zostało uwzględnione przy transformacji a imię z tranformacji to Antonina...jak myslisz, czy mogę jeszcze raz spróbować przepracować to imię, czy po takim czasie warto jeszcze raz spróbować pracować nad tym i czy ta zmiana wibracji przy portrecie numerologicznym takim jaki jest może przynieśc jakieś zmiany?
            • janus50 Re: typowa 6 02.12.12, 19:41
              Witaj ponownie
              beata_tw napisała:

> Dziękuję Januszu...tak dokładnie tak jest jak napisałes, obawy, strach, kajdany
              > , przemoc psychiczna...
              > Imię Agnieszka zostało uwzględnione przy transformacji a imię z tranformacji to
              > Antonina...jak myslisz, czy mogę jeszcze raz spróbować przepracować to imię, c
              > zy po takim czasie warto jeszcze raz spróbować pracować nad tym i czy ta zmiana
              > wibracji przy portrecie numerologicznym takim jaki jest może przynieśc jakieś
              > zmiany?

Pytanie moje dotyczyło podanej przez ciebie zawartości liter:
              >urodziłam się 6.02.1978, zmianę wibracji miałam rok temu, starłąm sie z nia >pracować...hmm.
              >Litery A-7, B-1, D-1, E-2, Ę-1, G-2, I-2, K-1, L-3, M-1, N-1, Ń-1, S-1, Ś-1, W-2, T-1,

Tutaj nie zawarłaś imienia Antonina, ponieważ nie ma tutaj wibracji 6, która jest wyrażana przez litery F, O oraz X.
              Trochę policzyłem i podane przez ciebie litery nie uwzględniają Antoniny i Agnieszki. Po dodaniu tych imion, zostały wypełnione braki sześć i osiem.
              Oczywiście zawsze warto pracować, nie wiem kto tobie przygotował zmianę i jak pracowałaś, trudno mi się więc odnieść...
              Pozdrawiam
              • beata_tw Re: typowa 6 02.12.12, 21:42
                zmianę przygotowywała Pani numerolog z Bydgoszczy, Pani Iwona (jak się nie mylę), z perspektywy czasu gdy patrzę na tą zmianę, sama nie wiem, czy wytrwale pracowałam nad swoim imieniem...
                Dziękuję za wszystkie rady i pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych to forum. Dziękuję Januszu
                • nutali5 Re: typowa 6 05.12.12, 12:33
                  Beatko
                  Tak jak obiecałam odpiszę Ci. Potrzebuję na to trochę czasu, a teraz muszę pilnie zająć się kimś z rodziny. Pan Janusz już odpowiedział Ci od strony numerologicznej. Ja chcę nawiązać do swoich bardzo podobnych doświadczeń osobistych.
                  Po prostu potrafię wyobrazić sobie co czujesz. Serdecznie pozdrawiam.
                  • beata_tw Re: typowa 6 05.12.12, 12:58
                    Nutali5
                    Dziękuję i czekam na odpowiedź, jeśli chcesz możesz napisać na moja skrzynkę: beata_tw@poczta.onet.pl
                    Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka