Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      2008

2008

(50 wyników)
    • Jeśli ktoś wie, będę wdzięczna za informację - ponuras@gazeta.pl - ile zaoferuje Renault za zwrot (w rozliczeniu) Clio z 2008 roku, kupionego u nich. Bardzo dziękuję za informację. Kala
    • Chciałem zapytać czy jest regułą, że handlowcy z salonów nissana nie oddzwaniają po zostawieniu namiarów i sprecyzowaniu zainteresowania zakupem konkretnego modelu samochodu z wyprzedaży 2008. Kilka dni temu dzwoniłem do salonu mieli oddzwonić, nie dzwonili. Wczoraj rano zadzwoniłem do konkurencji pomimo zapewnień miłej Pani przyjmującej zgłoszenia nie zadzwonili. W sumie mnie to dziwi, bo niby mamy kryzys, promocja trwała do 6 stycznia, a wczoraj przedłużyli ją do 31.01 :-). Zate...
    • tnij.org/c50o Bravo dosc kiepsko, fani Volvo moga sie zdenerwowac. Jaki tym razem wykryjecie "uklad"?
    • Witam .Przymierzam sie do zakupu nowej Hondy Accord najchetniej z silnikiem 2.4 może 2.0??.Oczywiście u brookera. .Co o tym myślicie? O radę proszę wszystkich za wyjątkiem kolegi mameja, którego z tego powodu serdecznie przepraszam.
    • Witam forumowiczów, mam pytanko: wymieniłam akumulator w swoim nowym samochodzie corsa z 2008 r. i od tamtej pory nie mogę włączyć radia. U mechanika dowiedziałam się, że potrzebuję jakichś kodów, które kosztują podobno 195 zł. Czy ktoś spotkał się z takim problemem i jak sobie dał radę. Ludzie ratujcie i pomóżcie - polak potrafi więc na pewno ktoś zna jakiś sposób.
    • Obawialem sie co ten de Silva moze wydziwic( jak np z Toledo) ale jesli tak bedzie wygladalo nowe A4 to mi sie bardzo podoba . www.autobild.de/erlkoenige/neuheiten/artikel.php?artikel_id=10709&artikel_seite=0
    • „Motor” (7/2009) ogłosił dziesiątkę najlepiej sprzedających się aut w Polsce roku 2008. Oto ona: 1. Fabia 2. Yaris 3. Focus 4. Octavia II 5. Astra III 6. Panda 7. Grande Punto 8. Cee'd 9. Corsa 10. Auris I co? A to, że kompletną listę modeli sprzedanych w 2008 w Polsce ogłosił też “Auto Swiat” (5/2009), i pierwsza dziesiątka wygląda w niej tak: 1. Fabia 2. Octavia 3. Astra 4. Yaris 5. Focus 6. Panda 7. Punto/Grande Punto 8. Corsa 9. cee&...
    • Czolem, Pytanie do Ciebie jako do specjalisty od Subaru, czy miales przyjemnosc jezdzic w/w? Biore go na probna jazde, ale dopiero w Sobote, oczywiscie przeczytalem wszelakie 'review', niestety nie moge namierzyc kogos kto by go mial. Wszelakie opinie mile widziane (Subaru daje potezny upust na ten model). Pzdr
    • nie jestem pewien były już wyniki auto świata ? bo jeszcze nigdzie nie widziałem
    • Gratulacje! Nowa 500 zdobywa wszystkie możliwe nagrody: - Eurocarbody 2007 - Najpięknieszy samochód 2007 - Car of the Year 2008 Otrzymuje je za : - wzornictwo - jakość - wykończenie - fun! Ilość sprzedanych egzemplarzy już przekroczyła 100 tyś. sztuk i ciągle rośnie - w Europie czeka się na 500 już pół roku. Jest tylko jeden kraj, gdie to wszystko nie ma znaczenia... Kraj, w którym 500 jest produkowany - czyli Polska! Polakom 500 się nie podoba, bo według wielu op...
    • byłem u dilera Hyundaia i wyszło że moge kupic nowego Getza z dynamicznym jak na tej wielkosci auto dieslem 1.5 i klimatyzacja (jedyny minus ze nie ma bocznych poduszek) za 39tys i to bez specjalnych negocjacji mysle ze po chwili rozmowy mozna jeszcze zejsc z tej ceny albo wynegocjowac jakies dodatki typu alufelgi/zimowki albo ubezpieczenie w sumie jestem mile zaskoczony bo Swift, GrandePunto czy Yaris to kosztuja sporo wiecej a nie oferuja nic nadzwyczajnego i silniki slabsze moze z wyjat...
    • Wczoraj opublikowano dane - oto najwięksi spadkowicze (marki): Alfa Romeo -32,1% (!) Lexus -25% Land Rover -23,8% SAAB -15,6% Toyota -13% Volvo -11,7% Chrysler -11,7% Honda -11,1% Mitsubishi -11% Dla porównania - spadek całego rynku (EU+EFTA) -3,9%
    • Zamierzamy z bratem kupić samochód rocznik 2008, z wyprzedaży. wiecie moze jakie marki organizują takie wyprzedaże, znacie szczegóły? Bede wdzięczny za pomoc. pozdrawiam
    • Samochod sprowadzony z zagranicy, wedle zagranicznego dowodu rejestracyjnego rocznik samochodu to 2008, natomiast na dokumencie urzedu celnego widneje wpis 2007 (bo rzekomo w pierwszym kwartale zanizaja rok do tylu). Kurde- rok na samochodzie to troche roznica...A czym beda sie sugerowac w dziale komunikacji?. wpisem z dowodu rejestracyjnego czy wedle dokumentu potwierdzajacego zaplate akcyzy w UC?
    • Panowie redaktorzy, poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale od kiedy to nadwozie, w którym klapę bagażnika unosimy razem z szybą, nazywamy hatchback? To chyba raczej liftback? Co do elektorniki - w najnowszej generacji modelu znany jest problem z radiami CD/MP3 (made by blaupunkt) i modułem bluetooth (Siemens Germany) :)
    • www.followme.pl/Forum/viewtopic.php?p=5034
    • www.followme.pl/Forum/viewtopic.php?p=5273
    • www.followme.pl/Forum/viewtopic.php?p=4406
    • wiadomosc byla tez na edmunds.com - podal ja lekko niezrownowazony prezes nissana; wreszcie w europie zwiekszy sie oferta ciekawych samochodow a nie tylko niemieckich jezdzidel i francuskich nówek-wraków, tylko ceny zapewne bede nie te same co w usa.... www.topgear.com/content/news/stories/727/
    • Mercedes will add a turbocharged 2.0-liter gasoline engine for the A Class subcompact that debuts in Europe this autumn. "Turbochargers are superior to superchargers in terms of noise and cost," said Juergen Frey, head of engine development for the A class. "When we introduced the supercharged engines it was the right decision. Turbocharging has greatly improved in the meantime, and we have virtually no turbo lag anymore." Mercedes plans to introduce an entry-level B Class mod...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się