Forum Praca Praca za granicą Praca - Europa
ZMIEŃ
      agencje pracy

agencje pracy

(8 wyników)
    • Cześć. Dopiero od niedawna zarejestrowałam się na forum. Szukam pracy za granicą i proszę Was o pomoc,w znalezieniu uczciwej agencji pośrednictwa pracy za granicą z okolic Gdyni. Słyszałam,że Polacy sobie nie pomagają, ale Ja jestem innego zdania. Pozdrawiam.
    • witam prosze o informacje na temat agencji pracy laudam z sopotu czy ktoś zna wyjechał z tej firmy
    • Mam prosbe do wszystkich forumowiczów wpisujcie tutaj spradzone Agencje posrednictwa pracy które maja oferty z zagranicy i ewentualne komentarze do nich ... Wszystkim nam sie przyda taka wiedza zeby jakis cwaniak jeden z drugim nie robili kasy na uczciwych ludziach ... mysle ze gazeta tez sie przyłaczy do tego watku ... Pozdrawiam Jarek
    • Piszcie tutaj nazwy firm lub osob ktore oszukuja podczas zatrudnienia w Irlandii lub Anglii. Znacie jakies historie? Tzn pobieranie oplat za wyszukanie pracy, fatalne warunki pracy, wyzysk itp. Moze komus uratuje to skore? Pozdrawiam Daniel ;)
    • czy miał ktoś z tą firmą do czynienia może? Będę wdzięczny za każdą informację.
    • jak wyzej
    • W tej wiadomosci chcialbym powiedziec ze pracy w Irlandii dla Polakow juz raczej nie ma!!! Nie ma poniewaz tydzien w tydzien jest najazd okolo 1000 nowych osob z ktorych wiekszosc nie zna jezyka angielskiego lub zna go w stopniu podstawowym. Stopien podstawowy zazwyczaj nie wystarcza do przeprowadzenia prostej rozmowy telefonicznej. Nie wystarcza do pozytywnego przejscia rozmowy kwalifikacyjnej a co za tym idzie do zweryfikowania wlasnych kwalifikacji. Stopien podstawowy nie wyst...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się