Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      agroturystyczne

agroturystyczne

(11 wyników)
    • Potrzebuję namiary na ciekawe gospodarstwa agroturystyczne położone w sąsiedztwie jeziora i lasu. Koniecznie serwujące pełne wyżywienie. Może ktoś takie zna? Może sam miał możliwość korzystać? Klimat ma odpowiadać osobie starszej także nie wymagane są urozmaicenia w postaci wycieczek rowerowych czy jazdy konnej. ( To dla mojego promotora :) także nie mogę dać plamy :P)
    • Chcemy wyjechac z naszym synkiem na trzy tygodnie w sierpniu. Interesuje mnie porządnei przyjazne dzieciom gospodarstwo na "bliskich Mazurach". Ceny powinny byc raczej przyzwoite :) Będę bardzo wdzięczna za sprawdzone kontakty.
    • Szukam spokojnego i niedrogiego miejsca na Warmii lub Mazurach dla rodziny z maluszkiem. Z dala od zgiełku, blisko jeziora, w gospodarstwie agroturystycznym, najchętniej z łazienką w pokoju. Może ktoś zna coś takiego i może mi polecić? Pozdrawiam!
    • szukam jakiegoś fajnego gosp. agro nad jeziorkiem z wyżywieniem , tanio , koniec lipca dla 2+2
    • Szukam gospodarstwa agroturystycznego, gdzie piecze sę wiejski chleb, gdzie prowadzi sie normalne gospodarstwo.
    • Witam. Poszukuję jak w temacie nad jeziorkiem (blisko): rybki, jakaś łódka itp.
    • Witam chcemy z pracy wyjechać na weekend w kilkanaście osób (ok. 14-15 osób) Szukamy pensjonatu lub gospodarstwa agroturystycznego - chcemy aby było nad jakimś jeziorem. Termin kiedy chcemy wyjechać to weekend 8-9 sierpień. jesli ktoś ma cos godnego polecenia to będę wdzięczny. Interesuje nas odległosć do 300 km od Warszawy.
    • Witam, szukam wolnego miejsca nad samym jeziorem najchetniej domek lub agroturystyka ale dopuszcvzam wszystkie możliwości w terminie 25-29 lipca. Preferowana lokalizacja: kujawsko pomorskie lub mazury. Pozdrawiam Piotr
    • Możecie polecić jakieś gospodarstwo agroturystyczne, niedaleko wody co by powędkować? Z pełnym wyżywieniem. Dla 4 dorosłych osób (2 małżeństwa). Dziękuję.
    • [b]witam serdecznie[/b] Poszukuje pokoju na mazurach dla 2 osób z łazienką i najlepiej wyjściem na jakiś tarasik lub balkonik (jedna osoba paląca), + wyżywienie, ale jakaś lodóweczka do chłodzenia napojów też by się przydała w pokoju, no i czajniczek (coś tak jakby mini aneks :). + dostęp do jeziora (wędkowanie) + atrakcje agroturystyczne termin 18/07 - 01/08 z góry serdecznie dziękuje za propozycje - można na forum a także na maila : janusz_83@onet.pl
    • Poradzcie prosze gdzie w okolocach Wrocka lub pobliskie górki można złowićć oczywiście amatorsko - bardziej dla zabawy rybkę i później właściciel ja dla nas usmaży. Czy są jakieś fajne miejsca , zajazdy agroturystyczne, gdzie można sobie jeszcze gdzieś w okolicy pozwiedzać? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się