Forum Turystyka Polska ROZTOCZE
ZMIEŃ
      agroturystyczne

agroturystyczne

(5 wyników)
    • W tym watku wpisujny adresy, telefony, atrakcje kwater prywatnych. Osrodki wypoczynkowe mozna znalesc w necie, maja swoje strony internetowe ale sa drogie i nie kazdego stac na nie. Niektorzy zas chca wypoczywac w domkach agroturystycznych gdzie i taniej a i tak swojsko, blisko natury. W tytule moze wpisujmy miejscowosc i ewentualnie nazwisko lub nazwe jesli ma kwatera.
    • był już tutaj wątek o tym gospodarstwie agroturystycznym państwa Śliczniaków koło Radecznicy, ale nie mogę znależć :( Miło i donieść, że produkowanych przez nich miód rzepakowy trafił na na krajową listę produktów tradycyjnych www.tygodnikzamojski.pl/tz.php?get=dzial,4858 Gratulacje :)
    • A gdzie jest ta Borowina, o której przeczytałam tyle dobrego.Gdzie mozna zapoznac sie z ich ofertą.
    • Moi drodzy, postanowiłam się zwrócić do Was z prośbą o pomoc, bo widzę, że wielu wśród Was specjalistów i znawców Roztocza, na którym ja jeszcze nigdy nie byłam. Wiem, że wątków na temat kwater było wiele, ale ja mam konkretne i sprecyzowane marzenia. Za pomoc w ich realizacji - dozgonna wdzięcznośc :))) Chcielibyśmy wybrać się we dwójkę na długi (baaaardzo długi bo od 29 kwietnia do 6 maja) weekend właśnie na Roztocze. Interesują nas jednak okolice jak najbliżej granicy z Ukrai...
    • Na naszym forum przez wiele miesięcy poruszaliśmy tematy uporzadkowania Roztocza na nowym Wirtualnym Roztoczu podjęto podobną dyskusję. Cytuję wypowiedź na ten temat: ....." Co należy szybko zmienić aby uatrakcyjnić pobyt na Roztoczu ? Pytam. Odpowiedzi powinny pomóc czytającym coraz częściej urzędnikom samorządowym w ustawieniu priorytetów, planów i projektow. Aby zacząć dyskusję, podaję niżej swoją specyfikację tematow, wg stopnia ich ważności; 1. Uporządkowanie miast...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się