Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      akwizycji

akwizycji

(8 wyników)
    • Zaprosili mnie na rozmowe do firmy, jednak nigdzie nie ma informacji na temat tej firmy. Prosze o informacje. Upalne buziaki dla szukających pracy *
    • denerwuje mnie to, ze w pracodawcy w ogłoszeniach (prasa i internet) nie pisza wprost o jaka prace chodzi. ładnie pisza, praca wydaje sie ciekawa a pozniej okazuje sie, ze to jakas akwizycja. czasami nawet, przez tel nie chca mowic o jaka prace dokladnie chodzi.bywa tez tak ze na na rozmowie kwalfikacyjnej pracodawcy nie mowia wprost o co chodzi, dopiero dowiadujemy sie na szkoleniu jaka to praca.
    • Witam! Zapraszam wszystkich do podawania w tym temacie namiarow na firmy typowo akwizytorskie (chodzenie po mieszkaniach, stanie na ulicach i wciskanie roznego kitu). Podawajcie nazwy i adresy, tak aby inni wiedzieli gdzie nie nalezy isc. To dla naszego wspolnego dobra! Pozdrawiam Marcin
    • dlaczego większośc pracodawców ogłaszajacych się w Gazecie Wyborczej to zwykli oszuści? Np. pod ogłoszeniem odnośnie pracy biurowej kryje się akwizycja, lub płaca kase ale z opóźnieniem miesięczym? Jak można ufać takim pracodawcom? Już 2 tydzień szukam pracę i tylko się załamuję, bo co rozmowa to chcą oszukać, a nie dać zarobić
    • czy wiecie coś na temat pracy w firmie Cobra lub Cobra Group, w necie nie barzdo mogę coś znaleźć
    • Że o pracę cięzko to wiadomo , ale czy i w warszawie nie ma juz żadnej pracy poza akwizycja i pracą w ochronie ? Bo całe gazety zalewają takie ogłoszenia a nawet jak trafi się coś lepszego to na miejscu i tak okazuje się że to akwizycja .
    • i inne typu asystentka 1500, sekretarki tyle samo itp. Dają ogłoszenia w internecie jak i wyborczej. To zwykła ściema - jest to nic innego jak akwizycja i na dodatek jeszcze sobie życzą dzien próbny...czyli latasz przez 9 h po domach za darmo! żałosne.
    • pRACA PRZEZ INTERNET W WW PROGRAMIE CZY KTOŚ WIE O CO W TYM NAPRAWDE CHODZI ALE POWAŻNIE. pROSZĘ O WSKAZZÓWKI, MOZE KTOŚ JUŻ W TYM PRACUJE . pRACA PRZEZ INTERNET ROZSYŁANIE WIADOMOŚCI I POZYSKIWANIE KLIENTÓW.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się