alfa romeo

(3 wyniki)
  • Jaki fotelik najlepiej pasuje do alfy romeo 159 2006 r. (ma isofix)? Ma on być dla dziecka 13 m-cy, 10 kg, 80 cm. Niestet przymierzałam BeSafe Combi i jest na niego za mało miejca, tzn. przedni pasażer musiałby siedzieć na przedniej szybie ;) Tak samo MC Mobi. Także foteliki tyłem odpadają (zmarwiło mnie to bardzo :( ). Który wybrać przodem? Czy np. MC Tobi jest ok cz lepiej Pearl? Albo jeszcze jakiś inny do polecenia?
  • Proszę o radę jaki fotelki wybrac - synek ma 16 miesięcy, waży ok 10 kg, jest mały i drobny, ale strasznie ruchliwy. Fotelik musi pasowac do alfa romeo 156 rok 2004 i fiata croma rok 2006 z isofixem. Myślałam o Maxi Cosi Tobi , BeSafe Izi Comfort X3 albo Jane Exo Isofix , proszę o Wasze opinie na ten temat, może proponujecie jakies inne foteliki pasujace do tych samochodów? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, musze jak najszybciej kupięc fotelik bo w starym 0-13 kg synek nie może już wytrzy...
  • Witam, Potrzebuję fotelika pasującego do tych dwóch samochodów: -alfa romeo 156 2000r -saab 93 2005r Fotelik powinien być montowany pasami. Myślę nad poniższymi, ale nie ma co ukrywać, że najbardziej podoba mi się Romer King Plus. -Romer King Plus -Bebe Confort Axiss -MC Tobi Proszę o informację, który fotelik będzie pasował do obu samochodów, a także jakie są plusy i minusy tych fotelików. Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się