Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      arabia saudyjska

arabia saudyjska

(4 wyniki)
    • Słyszałyście: www.tvn24.pl/ikea-usunela-kobiety-z-katalogow-bo-mialy-trafic-do-arabii-saudyjskiej,279960,s.html jest absolutnie jasne, dlaczego to zrobili, ale popatrzcie na zdjęcie wyretuszowane: facet sam zajmuje się dziećmi, myje je, ubiera... Czyż to nie promocja zachodniego stylu ojcostwa zaangażowanego? Taka piata kolumna w katalogu mebli ;)
    • Prosze o poważne, ,,świeże'' spojrzenie, bo mnie ciężko się połapać. Kilka dni temu zadzwoniła do mnie kochana rodzina ze strony męża, który/a, notabene, odwrócili się od mojego syna, jak się dowiedzieli o jego kłopotach :/. Podobno chcą wszystko naprawić i się z nim zobaczyć. Sprawa jest odległa, bo się przekłada na styczen /luty, w okresie naszych zimowych ferii. Rodzina zaprasza syna na te tygodnie do Arabii Saudyjskiej . Sek polega na tym, ze ja tam nie polece, bo nie mogę, a rodzina d...
    • www.racjonalista.pl/kk.php/s,6703?fb_xd_fragment#?=&cb=f1b44f64abe15e&relation=parent&transport=fragment&frame=f3ac04b3cd2168 to taki pierwszy lepszy tekst o zyciu kobiet w tym kraju. powiedzcie mi jak to moziwe, ze w tak dobrze rozwinietym kraju panuje prawo nawet nie ze sredniowiecza. prawo z dupy i chorego meskiego umyslu. smierc za porzucenie islamu. wiezienia za wlozenie spodni. ja pie... to jakies kuriozum
    • "Islam jest taką religia pokoju jak chrześcijaństwo ubóstwa i skromności."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się