Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      badania prolaktyny

badania prolaktyny

(5 wyników)
    • Od pół roku biorę Bromergon, w tym cyklu mam zrobić badania prolaktyny z obciążeniem (7 dc). Czy można wykonać takie badanie biorąc lek czy należałoby odstawić bromergon i wtedy zrobić badanie prolaktyny (zapomniałam zapytać lekarza :/ )? Dziękuję za pomoc :))
    • Czy moze mi ktos powiedziec kiedy powinnam zrobic badanie na prolaktyne? Tzn wiem ze rano bez jedzenia iitp. Mam problem z bolacymi piersiami i nie wiem czy zrobic badania w czasie kiedy jest ok czy w czasie kiedy mnie bola a zalezy mi na dokladnym wyniku. Dodam ze mam tez niedoczynnosc tarczycy.
    • Mialam badany poziom prolaktyny we krwi z powodu mlekotoku (spowodowanego prawdopodobnie tabletkami antydepresyjnymi). Wynik pierwszego pobrania: 8,87 ng/ml, drugiego (po mtc) - 141,55. Wiecie moze co to znaczy? Hania
    • BARdzo Was proszę o pomoc! Czy któraś z Was miała postawioną taką diagnozę? Bo ja właśnie dostałam wypis ze szpitala z czymś takim .Poczytałam trochę o skutkach i jestem załamana :( .Planowałam ciąże a teraz nie wiem czy będe mogła zajść.Może panikuję ale tak się boję :( Na czym to polega? będe wdzięczna za wszystkie informacje!!!
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się