Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      brak apetytu

brak apetytu

(7 wyników)
    • mam problem poniewaz od wakacji tego roku nie mam apetytu. do tego dochodzi spóźniona miesiaczka o 14dni. ale wiem ze w ciazy nie jestem. mam słabe paznokcie, wypadaja mi włosy. ogolnie jestem słabą osobą. mało jem, ostatnio prawie wcale. wiem ze anemie moze tylko wykryc morfologia, dlatego jutro ide do lekarza. i mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni. ale skad brak mieszaczki? czy niedozywienie moze byc tego powodem? pomozcie! co o tym sadzicie?
    • Od 2 tygodni zazywam Harmonet i od kilku dni nie mam apetytu. Martwi mnie to, bo jestem bardzo chuda, normalnie sporo jem, a i tak ważę mało, boję się, że teraz schudnę... :-( Czy to może być spowodowane tabletkami? Dodam, że mam ostatnio sporo stresów - egzaminy, pisanie pracy magisterskiej itp, ale wcześniej jadłam normalnie.
    • Witam,mam pytanie do kobiet przyjmujących luteinę.Czy zdarzyły Wam takie skutki uboczne jak mdłosci,wymioty i brak apetytu po zażywaniu tego leku?
    • witam. mam skromne pytaneczko: czy jest jakaś "średnia;)" dotycząca utrzymywania się niskiego libido po starcie z pigułkami? Zaczynam dzisiaj i bardzo, ale to barrrdzo mnie to nurtuje... (i czy ten brak zainteresowania sexem MUSI koniecznie wystąpić??). Gdzieś wyczytałam że trwa to 2-3 miesiące. Gorąco proszę o wypowiedzi doświadczonych koleżanek :)
    • ciekawi mnie czy podczas ciąży występują jakieś śluzy, brak apetytu i częsty stolec??
    • Stresy ostatnich miesięcy spowodowały, że od pewnego czasu jadłam coraz mniej. Ponieważ moje samopoczucie bardzo się pogorszyło - zrobiłam badania. Wyszła anemia : czerwone i białe krwinki, hemoglobina, hematokryt poniżej normy. Nie są to wyniki tragiczne, ale gorsze niż kilka miesięcy temu. Lekarka przepisała ferrum(żelazo do żucia w tabletkach), kwas foliowy o witaminę Bcomplex i zaleciła dużo i wartościowo jeść. I tu się pojawia problem - całkowity brak apetytu. Mam niedowagę i jem ...
    • od 4 dni mam mdlosci,zawroty glowy,wieczorem zle sie czuje i jestem oslabiona...oprocz tego cierpie na brak apetytu co mnie nigdy sie nie zdarzalo....zazywam diane 35,8 dni temu kochalam sie z moim chlopakiem ale raczej ciaza nie wchodzi w gre bo mielismy podwojne zabezpieczenie...czy ktos ma pomysl co to moze byc?martwi mnie brak apetytu...za 8 dni okres,..czekam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się