Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Antykoncepcja
ZMIEŃ
      brak okresu

brak okresu

(8 wyników)
    • witam i od razu prosze o wsparcie. Otoz przez dwa miesiace (dwa opakowania) przyjmowalam Cilest, z roznych wzgledow musialm zrezygnowac z tych tabletek wiec je odstawilam. Krwawienie z odstawienia pojawilo sie normalnie 30.10 i do dnia dzisiejszego nie mam okresu, czyli juz 63 dni.Teraz mam dziwne dolegliwosci, lekkie bole brzucha, nudnosci, bolace piersi - bolaly mnie zaraz po odstawieniu tabletek oraz skapy sluz, ktory zawsze byl obfitszy w zaleznosci od dni plodnych i nieplodn...
    • Hej Dziewczyny mam pytanie: Regulon biorę od roku (wcześniej brałam rigevidon i nigdy tak nie miałam) ostatnią tabletkę z blistra wzięłam w sobotę okres dostawałam zazwyczaj środa-czwartek a dziś już piątek a okresu nie ma:( Tabletki brałam regularnie żadnej nie zapomniała. Dziś zrobiłam test i wyszło że nie jestem w ciąży i teraz zastanawiam się czy w niedzielę mam zaczynać nowe opakowanie czy najpierw zrobić test??? Czy któraś z Was biorąc regulon nie miała okresu w przerwie pomiędzy cykl...
    • Niedawno przeszlam z Logestu na Leanine. Skonczylam brac drugie op. Jeanine, czuje sie swietnie, wyladniala mi cera, wlosy sie nie prztluszczaja, samopoczucie dobre, libido w gore ale... pomiedzy 1 a 2 opak. Jeanine okres z odstawienia trwal 1 dzien i bylo to minimalne krwaienie, teraz (miedzy 2 a 3 opak.) jest czwraty dzien przerwy a okresu nie ma... Kiedy bralam Logest miesiaczki byli mniej obfite ale byly. W ciazy raczej nie jestem ale ide po test dal pewnosci. Czy komus sie z...
    • Mialam bardzo duze krwotoki,2 lyzeczkowania i propozycje usuniecia macicy.Jeden z lekarzy podsunal alternatywne rozwiazanie Qlaira. Krwawienia ustapily,cykle sie unormowaly i bylo wszystko ok.Endometrium z 11 mm zmniejszylo sie do 6mm.Lekarz byl bardzo zadowolony i ja tez. Od 2 miesiecy nie dostalam okresu.Na pewno nie jestem w ciazy. Czy przy braniu tabletek anty. moze sie zatrzymac miesiaczka? Boje sie,ze nablonek,ktory sie nie zluszcza podczas krwawienia zwiekszy endometrium i znowu cz...
    • Mam pytanko. Brałam przez ostatnie 3 lata Logest. Ponad 2 miesiące temu odstawiłam je i miałam okres z odstawienia,ale od tamtej pory już nic. Mija 2 miesiąc a ja nie mam okresu. Na pewno nie jestem w ciąży, ale ta cała sytuacja mnie martwi. Czy muszę iść z tym do ginrkologa? Pewnie przepisze mi jakieś hormony na wywołanie, ale ja już nie chce brać żadnych hormonów. Powiedcie mi czy to normalne, że tak długo nie mam okresu? Dodam, że zawsze miałam nieregularne cykle 30-45 dni.
    • skończyłam brać pierwsze opakowanie tabletek Novinette i nie mam okresu:( czy zaczac brać drugie opakowanie mimo że nie mialam okresu? Proszę pomóżcie!!
    • implanon?(12)

dziendobry? Czy jest ktos kto posiada wiecej nformacji na temat takiej antykoncepcji? Ciagle zapominam o wzieciu pigulki, a narazie wolalabym nie zajsc w kolejna ciaze :)Mam juz corcie (aczkolwiek w przyszlosci raczej tak). Pomyslalam o chipie ,Mieszkam w niemczech i tu o tym slyszalam.wydaje sie wygodne ale boje sie kilku rzeczy, miedzy innymi tego jak brak okresu wplynie na moje samopoczucie? Czy nie bede sie czula nadmuchana z powodu gromoadzacej sie wody w organizmie (jak po ...
    • Witam! Jakiś czas temu byłam zmuszona wziąć Postinor. Wiem, że to końska dawka hormonów, które robią spustoszenie w cyklu, ale okres, który powinien wypaść pod koniec stycznia, nadal się nie pojawił. Czy to normalne? Z obliczeń moich wynika, że spóźnia mi się ok. 6-7 dni. Wiem, że powinnam udać się do lekarza, ale najpierw chcialam spytać, czy wy też miałyście takie przejście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się