braku

(3 wyniki)
  • Moim głownym problemem, ktory uniemozliwia moj wyjazd jest brak referencji oraz to ze moja "kariera" zawodowa jest bardzo niespojna. Zawod co innego, a wykonywane prace wogole z nim nie zwiazane. Wszystkie prace, a wkazdym razie wiekszosc, wykonywalam na czarno, bylam tez rok za granica przy sprzataniu.Pracowalam tez w rolnictwie, w Polsce jako sprzedawca. Moj jezyk angielski jest komunikatywny, wiekszosc rozumiem, umiem sie dogadac za granica. Boje sie tego chaosu, ze moze on o...
  • Czego najbardziej brakuje tym, ktorzy mieszkaja poza granicami naszego kraju? Chce otworzyc polski sklep i wszystkie uwagi beda dla mnie bardzo cenne. Artykuly spozywcze, przemyslowe, gazety itp. Dziekuje!
  • Przeglądam to forum juz od dłuższego czasu i ostatnio jestem coraz bardziej zawiedziony gdyż okazuje się że ludzie którzy pytaja nie dostają odpowiedzi, biorąc pod uwage ze nikt nie jest alfą i omegą i nie kazdy ma informacje na wszystkie tematy ale okazuje się też ze nie każdy kto ma informacje na dany temat chce sie nimi podzielić :( a pomoc na obczyźnie jest bardzo ważna A WIĘ ZWRACAM SIĘ Z MINI APELEM TRZEBA SOBIE WZAJEMNIE POMAGAĆ POLACY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się