brighton

(7 wyników)
  • wiem ze w okolicach jest troche mam a w samym Brighton to az nawet jedna ( ktora znam :-) na Seven Dials na przeciwko restauracji o tej samej nazwie Polacy otworzyli polski sklep .Towar dostarczaja sobie prywatnie z Polski .Jest ''wszystko'' , widzialam nawet salceson.
  • proszę poradźcie dziewczyny, lecimy z maluchami, Szymuś będzie miał 3,5 miesiąca i zastanawiam się jaki wózek zabrac mam bebe confort stelaz i moge zabrać fotelik albo gondolke, wiem ze dziecku będzie wygodniej w gondolce i cieplej, ale jak ja to przetransportuję? z takim wielkim wózkiem wszędzie? wygodniej by mi było z fotelikiem... no i w samolocie też, dwóch nie wezmę ;) fotelik ma budkę i pokrowiec, nie wiem za bardzo jakich się spodziewać temperatur, czy małemu nie będzie z...
  • juz tradycyjnie raz na jakis czas zapytuje czy mamy jakies mamy w Brighton?
  • poznalam juz malgosie ktora bywa czsami niedaleko a czy sa jakies mamy z brighton?
  • juz jak zwykle ,tradycyjnie zapytuje - czy nie ma tutaj w Brighton mam z Polski ?
  • Hi mamuski, mam jedno krotkie pytanko, czy jest tu jakas mama z wyspy Wight. Troche mi tu samej smutno.
  • woda-uk(5)

jaka macie koleznaki wode w kranie ? ja w kuchni uzywam filtrow i pod koniec ich wydolnosci czuc ze cos jest w tej wodzie nie tak .mieszkalam przedtem w warszawie wiec nic nowego smierdzaca woda , ta tutaj w Brighton ma posmak proszku do prania . czy anglicy dodaja cos do tej wody ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna