burgas

(5 wyników)
  • Czy ktos ma namiary biura sprzedajacego bilety czarterowe do Bulgarii. Jakie ceny? Z gory dziekuje!
  • zastanawiam się nad spędzeniem 1-2 tyg.w Bułgarii.Jedziemy we dwoje pierwszy raz nie w grupie i mam pewne obawy.Jesli ktoś może mi pomóc w podjeciu decyzji to prosze o pomoc.Wiem już że raczej polecę samolotem z Wrocławia ale może ktoś ma inną ciekawą propozycję?Z góry dziękuję!!
  • 28.07 jade do Bulgari do miejscowości Pomorie z biura turystycznego SKARPA na 14 dni bardzo proszę o inf. na temat :warunkow podruzy oferowanych przez to biuro tam i z powrotem (autokar). A na miejscu na temat : bankomatow , bankow, kantorow, jaka walute najlepiej wziasc, plaze czy sa czyste i czy mozna cos ponurkowac w tej miejscowosci ,czy sa tam jakies fajne dydskoteki lub kluby nocne, i jak jest tam z jedzeniem bo zywic sie bede sam tzn. knajpy , restauracje ? Dzieki z gory...
  • Czy mozecie napisac jak najtaniej i najlatwiej dostac sie ze Stambulu do Varny?
  • Mam pytanie czy ktos z was byl w BG i na wlasna reke w miejscowych biurach wykupywal wycieczki fakultatywne? Czy miejscowe biura oferuja takie wycieczki? Jezeli tak to napiszcie ktore z wycieczek warto wykupic, co warto zobaczyc, dodam ze wybieram sie do Sozopola. Czekam na wasze spostrzezenia na ten temat. Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się