butik

(4 wyniki)
  • ZAPRASZAMY :-)))))))) allegro.pl/cream-do-butiku-na-allegro-ilosc-ograniczona-39-zl-i2830793887.html
  • Sprzedam towar i wyposażenie 100 metrowego sklepu z nową elegancką odzieżą damską. Cena (NOWE UBRANIA!!!!!) 35 ZŁ/kg. Ubrania kupowane bezpośrednio od producenta. Tylko całość - około 100 kg. Do sprzedania także super cream kupowany po 35 zł/kg odzieży używanej (w większości nowej bez metek) moja cena to 7 zł/kg - około 250 kg (tylko całość). Do sprzedania za naprawdę niewielkie pieniądze wyposażenie sklepu. Zainteresowanych proszę o maila LECH1909@POCZTA.ONET.PL
  • Witam Szukam sklepu do wymiany towaru. Zostaje Ci dużo towaru bardzo ładnego a klienci pytają się kiedy będzie nowy towar. Ta propozycja jest dla Ciebie. Kupuje towar tylko super cream oraz outlet mam sklepy w stylu „butik” i dobrego towaru oczekuje od osoby chcącej nawiązać współpracę (wymianę towaru). Ofertę kieruje głównie do sklepów z woj. wielkopolskiego oraz lubuskiego. Poważne ofert proszę kierować na maila strazak85-85@tlen.pl Pozdrawiam
  • Witam, odstąpie sklep w Warszawie działający od dwóch lat. Sklep typu butik z damską odzieżą(używaną i końcówkami kolekcji), stałe klientki. Butik jest niewielki 20mkw, ma swój klimat i atmosfere. Osobiście włożyłem w niego wiele pracy, tworząc miejsce przyjazne i pełne uroku. Butik nie wymaga nakładów finansowych, ściany pomalowane, wieszaki odzieżowe przymocowane, przymierzalnia zrobiona, podłoga terakota, okno i drzwi PCV, dywan w przymierzalni i otoczeniu kasowym, kotary,...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się