Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      choroba lokomocyjna

choroba lokomocyjna

(4 wyniki)
    • czy mozliwa jest choroba lokomocyjna w trzecim trymestrze ciąży? /7 miesiąc / czego to jest skutkiem?? Czy rzeczywiście to prawda??? Pozdrawiam, Alicja
    • mam bardzo duza chorobe lokomocyjna - nawet aviomarin juz na mnie nie dzial:( (pytamal w aptece i jest to najsilniejszy lek). Wystarczy,ze jade tylko 2-3 przystanki i zaczyna mnie mdlic. Nie wspomne juz o wiekszych dystansach. Jutro czeka mnie 3 godz. droga w autobusie. dziewczyny blagam doradzcie mi cos. Przeciez nie moge do konca zycie nie korzystac z komunikacji! :(
    • Mam problem - chorobe lokomocyjna, potrafie miec mdlosci nawet w aucie albo autobusie MZK No i nadszedl czas powrotu do Anglii- jade autem, z Calais do Dover plyne promem. Podroz w tamta strone wspomninam jako horror, teraz tez sie boje. Jedni mi mowia ze aviomarin pomoze, inni ze by oszukac blednik trzeba wypic pol browara. Ten browar jakos do mnie nie przemiawia. Wie ktoras z was cos na ten temat? Macie dzieci, one pewnie maja takie przypadlosci to co im podajecie (piwa pewnie n...
    • dawniej jadłam awiomarin / lata całe temu i wiadomo jak działa/, potem nie miałam potrzeby nic jeść bo jeździłam z przodu, dzisiaj czeka mnie wycieczka na tylnym siedzeniu i już mnie mdli, bo wiem, ze nie dam rady. co mam kupić w aptece?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się