Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      chwalony

chwalony

(17 wyników)
    • Tusk i Rostowski, teraz, w TV się chwalą... bo mają czym! PKB w II-gim kwartale wzrósł o 1,1%, co jest najlepszym wynikiem w Europie! Teraz mogę kolejny raz powiedzieć - a nie mówiłem?
    • zdobyczami a kobiety zdobywcami. To zasadnicza różnica, ale są jeszcze inne. Mężczyźni oceniają swoje zdobycze "po linii negatywnej", kobiety wprost przeciwnie, przypisują zdobywcy nawet takie cechy, których ten nigdy nie posiadał, wyolbrzymiają incydenty, budują na nich całe legendy i przechwalają się koleżankom, jak to z tym idolem było wspaniale! Koleżanki nie sprawdzą, więc nie ma ryzyka i można konfabulować do woli a że wyobraźnia kobieca jest bardzo rozciągliwa, więc naćpany idol,...
    • Chwaliłam się ze u mnie słońce , a za chwilę czarne chmury i leje jak wczoraj, i dzisiaj od rana :(
    • Jak się mają przechwałki min. Rostowskiego do sytuacji przeciętnego Polaka? Dlaczego polskie 10-cio letnie obligacje państwowe maja oprocentowanie blisko 6% a ich niemiecki odpowiednik zaledwie 2%? Czy ktoś jest w stanie to zrozumieć? Odczuwacie jakiś wzrost ? Czy tylko wzrost cen odczuwacie?
    • Zrobiłam dzisiaj rzecz wielką ogromnie :D Mianowicie przesadziłam Dracenę .Przymierzałam się do tego od marca :D Nie macie pojęcia jak nie lubię przesadzać kwiatków :( Biedne moje kwiatki często już nie mieszczą się w doniczkach , ale nikt nie chce tego za mnie zrobić :D Lubie w domu kwiatki , które kwitną , znów kupiłam fiołka alpejskiego , tylko nie każcie mi ich przesadzać :D:D Też tak macie?
    • Moje maleństwa przy kupowaniu obrączek dostali kupon na konkurs. Trzeba było jakieś hasło tam stworzyć. I wygrali!!!!!! Serwis obiadowy na 12 osób z Rosenthala:D:D:D:D:D Na to wygląda że zła passa w mojej rodzinie minęła, ufff:D:D:D:D
    • Ja juz 2 mies. nie palę , kurna jaka jestem z siebie dumna haaaaaa [img]https://www.gif-mania.net/signatures-animees/resultat/101169093d4a.gif[/img]
    • Ale się przyznam że od jakiegoś czasu wróciłam do nałogu palenia , i sobie kopciłam. Od wczoraj znów jestem na "odwyku" nie wiem jak długo wytrzymam , ale e-papieros znów jest moim nieodłącznym towarzyszem :(
    • Teraz przeczytałem forum.gazeta.pl/forum/w,50394,102451203,102521850,Re_nie_spi_.html
    • Wątek dla wszystkich, którzy chcą się czymś pochwalić. Ja się teraz pochwalę tym, że trafiłem 3700 posta! Poproszę o gratulacje i wyrazy sympatii... :DDD
    • [img]https://www.wyczes.com/public/files/ee584170e34dc1e5208bf72217a6df8de538ac76.jpg[/img]
    • Ile pączków do tej pory skonsumowaliście? Ja 5 ogromnych z nadzieniem różanym:DDD
    • [img]https://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/chwalipieta.jpg[/img]
    • W pozowaniu do nagich zdjęć kobiety i mężczyzny ? Czy pozująca/y transseksualista/ka budzi wasze obrzydzenie? [img]https://www.zeberka.pl/img/le/1_1.jpg[/img]
    • Pracownicy łódzkiego Instytutu Włókiennictwa chcą uaktualnić nasze wymiary. Dzięki specjalnej aparaturze chcą uzyskać najdokładniejsze modele sylwetek współczesnych Polaków. Wydaje mnie się ,ze na tle innych nacji ,najgorzej nie wypadamy. W Takich Stanach grubasów znacznie więcej niż u nas. Młodzież też mamy dorodną, a ich sylwetki są przeciętne? www.rmf24.pl/wideo/polska
    • Dla niektórych kończą się bardzo tragicznie , nie dosyć ,ze można je okupić utratą zdrowia , to można i rodzinę stracić , jak ta kobieta . wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9637947,40_tys__za_seks_wideo_w_sieci__Opolanka_walczy_w_sadzie.html
    • tak mawiała ś.p. teściowa do wnuka Arkadiusza, zresztą mojego chrześniaka. Teraz człowiek ma 26 lat i "wyszedł na ludzi". Mówię o tym dlatego, że ten mój chrześniak kojarzy mi się z Flissym nie tylko ze względu na imię ale również dlatego, że obaj nic a nic nie orientują się w polityce. Obaj nie dostrzegają tego, że ta [b]PO[/b]lityka uderza w nich bezpośrednio i demoluje życie rodzinne i osobiste. Smutne jest, gdy ktoś nie widzi związku między [b]PO[/b]lityką a tym, że jego żona musi praco...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się