Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      chwalony

chwalony

(18 wyników)
    • Buszujecie po wyprzedażach? Ja szczerze mówiąc lece jak ćma do światła na widok napisu "wyprzedaż". Dziś kupiłam w Carry zimowy płaszcz, kolor czerwono-bordowy za 139zł (pierwotna cena 369), i czekoladowe skórzane oficerki z F&F za 114 zł (pierwotna cena 229). A Wy co kupiłyście? Nie chcę aby wątek przerodził się w złośliwe "przechwałki", dlatego kto ma dziś zły dzień niech lepiej zje cukieracha :)
    • ..z węża. Mam świadomość że niektórzy uważają że to niemoralne ale trudno. Torebka ma ponad 30 lat, leżała zapomniana w jakimś kącie w szafie rodzinnej. No i skoro już jest i tak zamierzam ją nosić. Pasek jest odpinany. Jak Wam się podoba? fotoforum.gazeta.pl/3,0,1691172,2,1.html
    • tu są moje piekniutkie, mój sssskaaaarb!!!!: fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,71391622,76510275.html
    • img133.imageshack.us/img133/1442/dscf1139jl4.jpg img363.imageshack.us/img363/8858/dscf1143cu8.jpg nareszcie znalazłam ciekawą brązową torebkę
    • min. przez duet Paprocki&Brzozowski oraz Mr Blackwell'a - >"Klasę albo się ma i wypływa ona w sposób naturalny, albo się udaje, że się ją ma, a wcale tak nie jest ( rzadka cecha, ale spotykana i to nie tylko wśród gwiazd). Na pewno ten czar posiada Beyonce Knowles. Jej gwiazda błyszczy znacznie jaśniejszym blaskiem niż jej koleżanek po fachu. Ma w sobie tę tajemnicę, charyzmę i seksapil. Bardzo zapracowana, wciąż odnosi sukcesy, nagrywa nowe płyty, gra w filmach. Ma jednak cza...
    • Łup z wyprzedaży. fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,89750452.html
    • Chodziło za mną i kupiłam dzisiaj. Wełniany płaszczyk z rękawem 3/4 w kratkę. Choć może płaszczyk to za mocne słowo i pelerynka byłą by lepsza. Mój na jej widok stwierdził że się przebieram za Sherloca Holmsa. Mam zamiar ją nosić do wysokich kozaków i długich rękawiczek. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1469782,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1469783,2,2.html
    • Kupiłam je jakieś 2 tyg. temu, ale nie potrafię w nich chodzić. To moje pierwsze takie wysokie buty. Napaliłam się na nie strasznie w sklepie, przymierzyłam i stwierdziłam, że jak na taki obcas to są bardzo wygodne. Niestety po przejściu drogi z domu do przystanku zmieniłam zdanie. Okropnie mnie obdarły. Poza tym przymierzałam je na stopkę (żeby było higienicznie i łatwo), a teraz nie potrafię wcisnąć ich na gołą stopę. Zastanawiam się czy odstawić je na półkę i oglądać jak obiekt muzealny cz...
    • rzadko mi sie zdarza zakladac taki watek ale jestem bardzo zadowolona z moich dzisiejszych zakupow,kupilam dwie sukienki maxi.i uwazam ze sa sliczne:) jedna hm druga stradivarius(to moj pierwszy zakup wtym sklepie) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1135185,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1135186,2,2.html
    • Pochwalę się, a co! :-) Szara plisowana spódnica przed kolano: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f0e50b54c72845a.html i rajstopy do niej: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4f02c2982b5e35a.html fioletowy sweterek: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1c0f5cd639a73798.html czarny dłuższy golf: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9264fad7ca1171a0.html żółty top z marszczeniem na brzuchu: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ccadb1bb8ad32f6f.html żółte przedłużone rękawiczki (w rzeczywistości ciemniejsze): ww...
    • Moje nowe boskie kozaczki na zimę i31.photobucket.com/albums/c365/aluh4/buty.jpg :)))))
    • Jestem z nich tak zadowolona że aż musiałam się pochwalic:D Trochę na nie wydałam (moje najdroższe kolczyki) ale myślę że było warto:) Dzisiaj do mnie dotarły: img210.imageshack.us/img210/9571/silverrosepodwjneyo5.jpg img208.imageshack.us/img208/9880/silvertearspodwjnevb2.jpg img530.imageshack.us/img530/1244/pawiepirapodwjneei2.jpg Dodam że kolczyki są baaardzo długaśne i jedyny minusik to to że są doś ciężkie:)
    • Wypatrzone w necie, kupione w GC. Są absolutnie boskie:) tiny.pl/1tsw Mam do nich szarą swetrową sukienke z H&H plus grafitowe melanżowe rajstopy. Macie inne pomysły?
    • Kupiłam sobie sukienkę, o taką, o: img75.imageshack.us/img75/2936/dscn1522ok5.jpg:P
    • Moj pierwszy zakup zreszta na Majorce- szare zamszowe botki. Jeszcze nie wiem czym je czyscic, ale sa slodkie ,)
    • i jestescie strasznie dumne z tego?? ja buciki, patrzcie img339.imageshack.us/my.php?image=missev1.jpg
    • Wreszcie znalazłam chwilę czasu na zakupy - jedną ze zdobyczy jest para piptołków z Dolce Vita.
    • Jak w tytule - pochwalcie się dziewczyny jaką inwencją wykazali się lub wykazują Wasi mężowie/partnerzy w kwestii biżuteryjnych "dowodów miłości", tych ślubno-zaręczynowych, ale tez i tych dawanych z innych okazji lub lepiej - bez okazji. :) Ja zaobrączkowana jeszcze nie jestem. Pierścionek zaręczynowy dostałam po 1.5 roku związku czyli jakieś 7 lat temu - mały złoty, jedna cyrkonia w takim podwójnym złotym obramowaniu. wieki temu to było więc pewnie będą drugie oświadczyny i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się