Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      chwalony

chwalony

(19 wyników)
    • Muszę wam pochalić działalność serwisu w firmie Mikado... Dwa miesiące temu kupiłam ich wózek, na który w zasadzie nie narzekam... Wózek miał tylko jedną wadę - ściągał w jedną stronę... W sklepie, gdzie kupowałam, najpierw pokazano mi jak rozciągać osie wózka, żeby przestał ściągać. Ale to nie pomogło i dziś wybrałam się do sklepu raz jeszcze... Traf chciał, że przyszłam pół godziny po odjeździe pracowników firmy Mikado (którzy fachowym okiem mogliby spojrzeć na naszą karocę;-)),...
    • Poważnie. Chwalę się :) Zawsze wydawało mi się tam drogo. No i jest nadal. Ale dzisiaj tak z powodu wyprzedaży tam weszłam i kupiłam kurtkę jaką zawsze chciałam mieć w super kolorze, idealnych wymiarach dla mnie itd. A szukałam takiej od października. Cena? Z 500zł przeceniona na 169 :) Nadal sie na nią napatrzeć nie mogę :)
    • Hej!! proszę doradzcie odnośnie tego wózka, jesteście zadowolone, czy lekko się prowadzi, gdzie można kupić najtaniej ....jestem z Radomia. Napiszcie przede wszystkim czy będzie wygodny dla dziecka.Rodzę w czerwcu... Dzięki. A może polecacie inny, wygodniejszy ...
    • Witam, może miał ktoś te kurteczki zimowe z Zary? wiem ze one sa co roku tylko troche sie roznia fasonami, mierzylam je synkowi ale jakoś dziwnie leżala w ramionach i nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje czy ktoś też ma takie odczucia?ogolnie chwalicie te kurteczki? www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269286/826238/KURTKA%20PIKOWANA
    • Znacie tę firmę? chocolissimo.pl/ A może znacie coś podobnego? Warte grzechu są te czekoladki? i inne wyroby czekoladowe? POzdrawiam
    • Było tu juz duzo o odplamiaczu Amway, a ja jestem zachwycona proszkiem do prania dla dzieci! Miałam problem, bo nie znosiłam zapachu Lovelli, a Jelp koszmarnie dopierał. Jeśli któraś z Was ma ochotę, to polecam. Mi juz sie kończy, i nie bardzo wiem, gdzie moge go kupić? Może wiecie? Ten dostałam w prezencie. Pozdrawiam Liza mama Oli
    • W ciągu 6 lat wykończyłam dwie deski do prasowania, jedną z hipermarketu, drugą z ikei... Chciałabym jakąś dobrą deskę szeroką,z gniazdkiem i antenką. Chciałabym wydać do 200 zł, nie wiem czy jest sens aby kupować taką za 280? Znalazłam takie: allegro.pl/item1163944297_vileda_deska_do_prasowania_new_eco_wys_gratis.html allegro.pl/item1184710315_leifheit_deska_do_prasowania_classic_pomaran_ger.html allegro.pl/item1194873642_deska_do_prasowania_eurogold_vip_przylacze_ant.html i ta dro...
    • j.w. www.allegro.pl/item188702369_hauck_kojec_blue_otwierany_bok_07_wys_12_h_e_.htm l czy www.allegro.pl/item188858442_chicco_kojec_lullaby_z_kolkami_2007_wyprzedaz.html Dzięki
    • Co myślicie na temat łóżeczek turystycznych. Czy ktoś z Was używał takiego łóżeczka zamiast takiego ze szczebelkami. Czy mozna go używać od urodzenia dziecka i do jakiego wieku? Może jest ktoś kto ma doświadczenie w tym temacie...
    • czy ktoś kupował ostatnio? mam ochote kupić kilka rzeczy (m.in. swetereki i zastanawiam się czy warto? jak z jakością?
    • Mam pytanie - czy takie duże (30na30cm) puzzle podłogowe sprawdzą się jako zabawka dla rocznego lub półtorarocznego dziecka? A jeśli tak to jakie wybrać? Mnie się podobają takie z pojazdami, owocami itp, tyle że ten ich środek się rozkłada na wiele małych części - czy dzieciaczki ich nie zjedzą? Bo dopasować te puzzle samemu przecież nie dadzą rady. Więc cyferki? - ale znowu taka cyfra nic dziecku nie mówi. Napiszcie proszę
    • Chcę kupić córce fotelik samochodowy do 36kg. Jakie sobie chwalicie, a które wg Was są dziadostwem?
    • Witam. Zastanawiam się nad kupnem krzesełka do karmienia Julia firmy Polak. Jest sporo tańsze niż Peg Perego czy Chicco,a wydaje się równie funkcjonalne. czy ktoś z Was ma takie krzesełko? jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.
    • O taki: allegro.pl/item335735089_rower_jezdzik_do_nauki_jazdy_drewno_nowy.html Jak sie sprawdza? Czy bedzie dobry dla dziecka o wzroscie 96cm? Czy to dobra cena? Bardzo prosze o wszelkie opinie. pozdrawiam
    • Pytanie do mam ktore kupily, zeby podzielily sie wrazeniami na temat uzytkowania. Zastanawiam sie nad zakupem, chce kapac dziecko w lazience a nie mam gdzie postawic dodatkowo przewijaka, slyszalam ze wygodne jest zrobienie calej toalety wieczornej wlacznie z ubraniem w jednym pomieszczeniu. Z gory dzieki za rady.
    • Działa? Nie boicie się podać swojego hasła na np. allegro? Nie zawsze mogę śledzić końcówkę aukcji i ciekawa jestem, czy to się sprawdza.
    • Dziewczyny napewno nie jedna z was przeglądała oferty rodzime. Poradźcie który jest godny zaufania. Chciałam wózek z dużą gondolką, bo nie długo zima. Przeglądałam narazie w necie Implasta - Roy, Jędrocha - Bartatina, Roana - Marita. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.
    • Czy któraś z Was może jakąś polecić? Żadna z Matek Polek nie chwali swojej spacerówki? Coś co pasuje na 'polskie drogi' i ma przekładaną raczkę lub siedzisko. Czekam zniecierpliwiona na rady i opinie. PA
    • Jaki wózek jest lepszy: taki, który ma osobną gondolę dla Malucha i osobno spacerówkę na ten sam stelaż czy może lepiej kupić taki z kokonem zakładanym na spacerówkę. Podobno w tych pierwszych spacerówka jest montowana o wiele wyżej i może nie będzie to wygodne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się