co pomaga

(8 wyników)
  • Męża mi tak pochlały że nogi i rece to, aż mu popuchły - było to przedwczoraj, do dzis sie utrzymuje opuchlizna i swędzenie, nie znacie jakiś sposobów na ukąszenia? Dopiero wczoraj mi sie przyznał, to dalam mu preparat przeciw komarom, meszkom itd. - okazalo sie ze na mrowki tez dziala.
  • Od kilku tygodni prawie nie spie. Zasypiam wieczorem na 2-3 godziny po czym budze sie i nie jestem w stanie juz zasnac. Biore Stilnox, miala pomoc 1/2 tabletki, a nie pomagaja dwie... czy macie jakies pomysly jak sobie z tym poradzic?
  • stosuje od zagojenia sie: vermaderm, contratubex, cepan, w tej kolejnosci, minelo prawie pol roku a blizna jest nadal czerwona :( help
  • Witam, mam problemy z cera,a dokladnie z tym ze od jakiegos czasu pojawily mi sie krostki,owszem zawsze mialam jakies problemy niewielkie z cera ale teraz to juz przesada,mam 22 lata a wygladam jak dojrzewajaca 13 latka, nie mam pojecia od czego tak nagle mnie wysypalo, problem zaczal sie od powrotu z zagranicy z pracy,ale nie wiem czy to mialo jakis wplyw, od tego momentu nie moge poradzic sobie z tym tradzikiem,kupilam sobie ostatnio mydlo siarkowe bo podobno skutkuje i uzywam dopiero...
  • Fakt nie mam tej infekcji teraz(swiad, pieczenie sluz gesty i bialy) ale mowiac lekarzowi ze po kzadym wspolzyciu mam takie objawy zapisal mi przed miesiaczka() a po gynoflor,a raz w miesiacu albo provag albo jakis na Q. Ale czy to pomoze w nawaracaniu tych infekcji?? Tzn zeby one nie wracaly po wspolzyciu?
  • Od jakiegos czasu (odkad odstawilam tabletki) na tydzien przed okresem zaczynaja mnie bolec piersi. Na poczatku tylko troszke, ale na kilka dni przed nie moge sie nawet dotknac :( Najbardziej bola mnie sutki. Czesto twardnieja i w takim stanie byle musniecie wywoluje bol. Zastanawiam sie, czy moge sobie je czyms posmarowac... Albo cos zazywac. I czy to w ogole cos da?
  • mam ciągły problemz zaparciami i potem robią mi się hemoroidy. czasem 3 dni nie mogę się załatwić.dodam że sporo piję ale karmię i może stąd ten problem. poradzcie co powinnam jeść pić by normalnie się załatwiać. masz dość odnawiających się hemoroidów. z góry dziękuję.
  • I to przedluszczajace sie z dnia na dzien. Istnieje jakis cudowny srodek, zeby pozwolic sobie na nie mycie wlosow codziennie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się