colina

(6 wyników)
  • To wybor mojej kuzynki.Narazie zastanwia sie ,ktore z tych imion wybrac. Dodam,ze mieszka w Niemczech. Dla mnie Colin odpada,a co wy sadzicie?
  • Henry Tadeusz, czyli po polsku Henryk Tadeusz Mi się podoba! A jak Wam się widzi?
  • przyjaciółka będzie niedługo mamą :) rodzice podjeli decyzję że niezależnie od płci chcą imię na K (ładne nazwisko, 3 sylaby S...cki/cka więc każde imię praktycznie pasuje), no i wczoraj wymyślałyśmy imiona :) moje propozycje dla dziewuchy to: Klaudyna, Krystyna :) ew. Ksymena bo wolę imiona mniej popularne (tj. Kaja, Karolina osłuchały mi się) i co do tych nie mam wątpliwości natomiast w przypadku chłopca juz mam problem... no właśnie, moja ukochaną książką z dzieciństwa jest Ta...
  • Julia 3 Malwina 2 Nely Alicja Karolina Helena Kamila Pola Nikol Milena Olga Zuzanna Barbara Dominika Wiktoria Sylwia Jakub 3 Maciej 2 Szymon 2 Colin Mateusz Dominik Karol Alex Kacper Michał Jeremi Sylwester Hubert Oskar Makary Bartosz Paweł Patryk Długo nie było żadnej mojej imienniczki i teraz mam aż dwie. :) Mały Makary to synek znajomych. Jak wam się podobają imiona?
  • Natrafiłam w Internecie na bardzo ciekawy tekst dotyczący mody imienniczej we Francji. Jest to właściwie (chyba) recenzja książki o tej tematyce, ale z całą masą ciekawostek na temat imion. Niżej przytaczam moje tłumaczenie (trochę niedokładne, bo zależało mi głównie na przekazaniu informacji ;), mam nadzieję, że nie ma jakichś większych błędów, ale jeśli coś zrozumiałam na opak, proszę o poprawki :). === Imię Lola, zdrobnienie hiszpańskiego Dolores, weszło do Top20 najczęści...
  • Stanelo na dylemecie miedzy Vadim i Colin chociaz maz upiera sie bo bardzo mu sie podoba imie Goran. Co o tym sadzicie? jak te imiona beda odbierane w Polsce? pozdrowionka Lotka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.