com

(17 wyników)
  • hej witam wszystkich i prosze o pomoc-zarejestrowałam sie na www.greataupair.com, otrzymalam kilka odp i chciałabym odpisać kilku rodzinom,ktore wydaja sie byc ok, "porozmawiac" troche,ale nie moge uzyskac maila,wyskakuje mi wiadomość ze muszę być membership-a to oczywiscie jest płatne!!jak uniknąć opłat i znależć kontakt z rodzina??proszę o rady.z gory dziekuje pozdrawiam Agnieszka
  • Oferta pracy do Belgii, 3 dzieci, za 320 euro? Z tego, co tutaj czytałam, wynika, że to raczej mało, jak na ten kraj. W dodatku żądają zapewnienia dzieciom opieki 5 dni w tygodniu, od 8 rano do 17.30. To daje więcej godzin tygodniowo niż u nas wynosi cały etat! Najdziwniejsze mi się wydaje to, że gdy napisałąm, co myślę o takiej pensji, dostałam odpowiedź, że mają wiele dziewcząt, które to zaakceptowały, a skoro ktoś jedzie jako au pair to nie dostaje żadnej pensji tylko kieszonko...
  • potrzebuje kontaktu z dziewczynami, które są zarejestrowane na tej stronie :) poszukuje maila do jednej rodziny, zarejestrowanej właśnie tam i za cholere nie moge :(
  • No fitam, postanowiłam trochę poszperać i powrzucać trochę pomocnych linków. W związku z tym, że "specjalizuję" się w USA zamieszczam linki z myślą o chcących wyjechać do rzeczonych Stanów. Zaznaczam, że nie pracuję dla żadnej agencji, nie jest to reklama, chcę pomóc. Oto link do jednej z krakowskich firm. Mają tam promocję do 14. lipca. Powiem, że wygląda to naprawdę ciekawie. Ja bym się na to złapała. www.aupair.com.pl/prom-usa.htm Następny link to adres agnecji Au Pair In Ame...
  • :)))Czy działa u was stronka www.aupair-world.net?
  • Hej Jak poruszczać się po tym serwisie?! Zalogowałam się i ... czy ja mogę skontaktować się z jakimiś rodzinami bez konieczności płacenia? Dostaje profile jakichś rodzin ale zeby wysłać do nich maila muszę płacić. Ten serwis jest dla mnie zupełnie nieczytelny. Czy rodziny mogą same się ze mną skontaktować? Jeśli tak to w jaki sposób. Jeśli ktoś korzystał z tego serwisu będę wdzięczna za pomoc :) Pozdrawiam
  • Hej dziewczyny, poszukuje pracy dla mojej mamuśki,może być opieka nad dziećmi lub osobami starszymi,prowadzenie domu,moja mama ma 45 lat,jeżeli wiedziałybyście o czymś takim to proszę dajcie mi znać na emaila gazetowego,z góry Wam wszystkim dziękuję i pozdrawiam...
  • Witam Wszystkich! Niedługo wyjezdzam do Niemiec (okolice Monachium) i tak sie zastanawiam kiedy najlepiej dac upominki? Odrazu w pierwszy dzien czy kiedy? No i w sumie to mam jeszcze jeden problem bo bede miała 4 podopiecznych (8,7,3,1 lat) i nie wiem czy kupowac kazdemu z osobna czy moze lepiej np. kupic dobre poczciwe mordoklejki (czyli krówki) dla wszystkich i np. po miniaturowej maskotce? Jak myslicie? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam :)
  • moze przydadza sie jakiejs innej operce co szuka nowej rodzinki:] 1. Hemontec@freenet.de -niemcy.bayern,3 dzieci
  • Wlasnie znalazlam super ogloszenie: www.expatriates.com/classifieds/egt/apo/135633.html From: helios@hurghada.ie-eg.com Date: Friday, July 09, 2004 Category: Positions Offered Region: Egypt (Hurghada) Description: We are a german family with three kids looking for a nanny to help us handling the workload of our nice home in Hurghada. You will be treated as part of the family and we are remunarating this efforth with 200 € (euros) per month. You will have your...
  • W tym watku moze podamy pare adresow stron internetowych, ktore moga byc interesujace dla au-pair??? Wszelkie informacje o wyjazdach - to moze byc pomocne dla przyszlych i obecnych au-pair.... Ja ze swojej strony podam strony na ktorch nie tylko mozna znalezc rodzine (z zaznaczeniem, ze trzeba byc bardziej uwazac przy organizowaniu sobie takiego wyjazdu!!!!!), ale na wiekszosci z nich znajduje sie forum na ktorych mozna dac ogloszenia jezeli chcesz znalezc rodzine, albo spotkac a...
  • Ja się zalogowałam na dwóch stronach, ale nic z tego, bo aby zobaczyć meila rodziny musiałabym zapłacić. Te strony to: findaupair.com i jeszcze jakas jedna. A Wy gdzie się logujecie?
  • sluchajcie jest problem...;( no bo jak chciałabym jechac z chlopakiem, albo nawet On sam od razu po maturze, to co w tym momencie z wojskiem??? odpiszcie, blagam...;( ehhh...<dołek>
  • weszlam na stronke www.greataupair.com ktora polecilas w jednym z watkow ale nie bardzo umiem sie po tym poruszac. zarejestrowalam sie ale nie wiem jak odpowiadac na posty ktore do mnie przychodza i ktorymi jestem zainteresowana. jak mozesz napisz mi dwa slowa. dzieki
  • Kanada(7)

zauwazylem, ze malo sie na tym forum pisze o wyjezdzie do Kanady. Kraj przepiekny, ludzie spokojni, malo (relatywnie) przestepcow. Kanadyjczycy sa bardzo otwarci na inne kultury. Sporo na przyklad uczniow szkol srednich, z innych krajow, przyjezdza do Kanady i znajduja znakomita opieke w rodzinach kanadyjskich ( zreszta zamiennie). Nie spotyka sie objawow niecheci do cudzoziemcow ani do osob przyjezdzajacych z innych kontynentow. W Kanadzie mozna sie poslugiwac, jak wiadomo, je...
  • nie wiem juz na ktora agencje mam sie zdecydowac, jest ich tak wiele, czy mozecie polecic mi cos sprawdzonego, pewnego? piszcie prosze od ktorych agencji mam sie strzec
  • Hej dziewczyny!! Potrzebuje pewna ksiazke, ktora jest dostepna tylko w stanach. Pisze prace o ADHD i chcialam do niej zajrzec. Tytuł to ,, Driven to distraction". Niestety autora nie znam. Jezeli ktoras by ja znalazla to dajcie znac. Dzieki bardzo i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się