gomaris_000 09.06.09, 17:56 :)))Czy działa u was stronka www.aupair-world.net? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabell_g Re: problem z aupair-world.net 09.06.09, 21:01 Wlasnie ja sie tam zalogowalam, najpierw bylo wszystko ok, po paru dniach przyszedl mi dziwny mail, i nie moglam sie juz logowac. Pisalam do nich i nic! I w ogole na wstepie okazalo sie, ze imie moje jest wpisane tam gdzie powinno byc nazwisko..I takie tam. A co u Ciebie nie dziala? Polecam www.aupairkontakt.eu/ :)) Odpowiedz Link
gomaris_000 Re: problem z aupair-world.net 09.06.09, 23:03 U mnie niestety chyba gorzej, bo nie mogę wyświetlic tej strony.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
isabell_g Re: problem z aupair-world.net 11.06.09, 13:12 Mi działa..Znaczy włącza się. Polecam Ci: www.aupairkontakt.eu Tu głównie mozna znaleźc niemieckie oraz francuskie rodzinki. Z tej głównie strony korzystam, najlepiej sie sprawdza wg mnie;) www.EasyAuPair.com A tu czego dusza zapragnie;)) Odpowiedz Link
anna_aupair Re: problem z aupair-world.net 27.06.09, 10:55 ja mialam juz kiedys problemy z aupair-world ale pozniej bylo ok :) polecam tez poszukac na google jest wiele stron: www.easyaupair.com www.findaupair.com www.aupair4you.eu greataupair.com planet-aupair.com :) Odpowiedz Link