consulting

(17 wyników)
  • Czy ktos kkorzystał ze usług tej firmy. Jest z Kutna. Proszę o informacje jesli macie jakies doswiadczenia??
  • Mam pytanie do tych którzy zetknęli sie z tą agencją czy opłaca się wyjeżdżać za jej pośrednictwem i czy jest to uczciwa agencja która nie zostawi na lodzie klienta
  • Czy ktoś pracował lub ma zamiar pracować w firmie JSconsulting w danii? Aktualnie trwa nabór.Czy ta firma jest wiarygodna? proszę o pomoc!
  • Czy ktoś jest chętny na wyjazd do w/w firmy w dniach 07.10.2007r. lub 14.10.2007r? Jeśli tak to proszę o odzew pod numerem GG8110192 A po drugie primo jakie są Wasze doświadczenia z pośrednikiem AB Consulting? (tylko nie piszcie, że biorą dla siebie prowizje bo to logiczne, muszą przecież jakoś funkcjonować, nikt nie pracuje za darmo)
  • czy wiecie cos na temat tej firmy?
  • Jeśli ktoś wyjechał z tej firmy do Holandii do szklarni,bardzo prosze o informacje na jej temat.Czy są wiarygodni? W jakich warunkach się pracuje i w jakich sie mieszka?Jak jest z wynagrodzeniem? Proszę o nr.GG .Z góry wielkie dzięki.
  • 1.04 z tej firmy razem z dziewczyną mamy wyjechać do pracy do Holandii(ogrodnictwo), czy można zaufać tej firmie?? Jeżeli ktoś w tym terminie jedzie z Wrocławia niech da znać:)
  • Mam pytanie-czy korzystał ktoś z oferty firmy MacKenzie Consulting?Ja wysłałam do nich swoje zgłoszenie, CV polskie i angielskie i podpisaną zgodę na przetważanie moich danych osobowych i dostałam zaproszenie na spotkanie 2 marca 2005-jutro!!! I nie wiem co mnie tam czeka:-(Nie mam doświadczenia w zawodzie opiekuna więc napisałam do nich czy mam szansę a oni odpowiedzieli,że jak znam angielski to tak,że doświadczenie nie jest takie ważne.Dla mnie zabrzmiało to zbyt pięknie i nie c...
  • Kto się wybiera z tą firmą do pracy do Holandii.Załatwiali tylko pozwolenia dla osób od 23 lat w górę.Jedzie ktoś z nimi?
  • Witam. Czy ktoś pracował we Francji przy zbiorach za pośrednictwem firmy Crux Consulting ze Strzelec Opolskich?.Nie ma o nich żadnych informacji. Pozdrawiam.
  • Czy ktoś korzystał z pośrednictwa tej firmy? Będę bardzo wdzięczna za informacje na temat jej wiarygodności.
  • Interesuję mnie praca oferowana przez tą firmę.Czy ktoś był na spotkaniu a może już pracuję.Chodzi mi o pracę dla kierowcy.Poprostu nie wiem czy warto.Z góry dzięki.
  • Kto będzie jechał w lutym (17.02) do Gdańska na spotkanie? Może jedzie ktoś z podkarpacia? To praca dla pedagogów i terapeutów-warto?
  • czy ktoś wyjechał do pracy z korzystając z usług tej firmy? czy ktoś może się na jej temat wypowiedzieć? zaznaczę,że nie oczekuję odpowiedzi typu : "tyle sie o tym mówi i do nikogo to nie dociera, że prawie wszystkie firmy pośrednictwa oszukują"(cytat z odpowiedzi na zadanie pytanie przez gościa forum o tą samą firmę)...wydaje mi się,że firma, której oferty pracy zamieszczane sa na stronach powiatowych urzeędów pracy, stronach BIP, która posiada certyfikat nie jest "jedną z wielu oszukańczych...
  • Czy ktoś niebawem się wybiera? Sierpień -wrzesień? Chętnie pogadam. Moje gg 9584192.
  • -pracownicy tej agencji robią złą robotę dla wlaściciela tejże agencji, są ordynarne , zamiast nr. tel podają faks a to świadczy o lekceważeniu potencjalnych klientow, nie potrafią udzielić konkretnych informacji , z rozmowy z p. agnieszką jak się przedstawila wywnioskowalem ,tej pani należy słuzyc a ona nie musi pracować-GDZIE JEST WLAŚCICIEL TEJŻE AGENCJI TAK ZACHWALANEJ!!!!!!!!!
  • Chodzi mi o najaktualniejsze informacje, opinie osób które pracowały lub obecnie pracują w UK za pośrednictwem tej firmy (opiekun/ka). Za wszelkie informacje wielkie dzięki:-) ps. wiem co to wyszukiwarka, i nawet z niej skorzystałam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się