Dodaj do ulubionych

MacKenzie Consulting

IP: *.stare-bielice.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 10:17
Mam pytanie-czy korzystał ktoś z oferty firmy MacKenzie Consulting?Ja
wysłałam do nich swoje zgłoszenie, CV polskie i angielskie i podpisaną zgodę
na przetważanie moich danych osobowych i dostałam zaproszenie na spotkanie 2
marca 2005-jutro!!! I nie wiem co mnie tam czeka:-(Nie mam doświadczenia w
zawodzie opiekuna więc napisałam do nich czy mam szansę a oni
odpowiedzieli,że jak znam angielski to tak,że doświadczenie nie jest takie
ważne.Dla mnie zabrzmiało to zbyt pięknie i nie chcę się ekscytować przed
czasem więc proszę o jakieś wypowiedzi na ich temat.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • xiv Re: MacKenzie Consulting 01.03.05, 11:03

generalnie firma jest OK - przeszukaj to forum

[i oczywiscie polecam FAQa ze stopki]
    • sylwek07 Re: MacKenzie Consulting 01.03.05, 12:29
      najlepiej bedzie jak sie dowiesz na spotkaniu co bedzie nalezalo do Twoich
      obowiazkow..bo byc opiekunem to robic wszystko kolo chorej i starszej osoby
      • Gość: lisa Re: MacKenzie Consulting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:35
        Ja wyjeżdżam z mackenzie za miesiac do Anglii. Miła, fachowa obsługa,pomagaja w
        załatwieniu formalności, tj. tlumaczeń w wersji angielskiej.Ostateczna rozmowa
        oczywiście w jezyku angielskim, dotyczy wykształcenaia, doswiadczenia, metod
        pracy, itp. Dość szczegółowa i wyczerpująca, ważne w tym momencie język
        angielski, entuzjazm i chęć podjęcia nowego wyzwania. Zyczę szczęścia na
        rozmowie!
        • aneczka281 Re: MacKenzie Consulting 03.03.05, 10:44
          witam!Jestem już po rozmowie rekrutacyjnej.Nie było tak strasznie jak się
          spodziewałam ale zająknęłam się parę razy.Mam pytanko:co Ci odpowiedzieli w
          mailu z wynikami bo mi odpisali że jak coś będzie to się odezwą ale żebym
          uczyła się mówić po angielsku.Nie wiem czy to było ładnie
          powiedziane "nie,dziękujemy" czy tylko szczera porada.Jak długo czekałaś potem
          na ich odpowiedź.Jak masz ochotę to odezwij się na gg:4004307.Będę
          wdzięczna.Pozdrawiam
          • Gość: kachna Re: MacKenzie Consulting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:00
            ups, nie chce cie martwic ale chyba bylo to greczne "dziekujemy". Na jakim
            poziomie znasz angielski?
            • Gość: aneczka281 Re: MacKenzie Consulting IP: *.stare-bielice.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 14:32
              znam angielski raczej dobrze-rozumiem co się do mnie mówi itd. tylko gdy się
              nie rozmawia to język kołkiem staje jak trzeba coś powiedzieć.Ogólnie uczyłam
              się angielskiego od kilkunastu lat-do IV roku studiów.
              • Gość: kachna Re: MacKenzie Consulting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:49
                Tez mi sie wydawalo ze znam angielski bardzo dobrze.Ale niestety pobyt przez
                dwa tygodnie w Anglii pokazal ze duuuuuuzo jeszcze musze sie uczyc :)
                Zreszta takiego belkotu to nigdy nie bede sie w stanie nauczyc
          • Gość: lisa Re: MacKenzie Consulting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:53
            od pierwszego spotkania do drugiego minęło ok 4 tygodnie, juz do gdańska na
            interwiev jechałam nauczona jak na maturę, nowe słówka, zwroty stricte fachowe
            dotyczace pracy z dziecmi lekko uposledzonymi, tylko ja juz od poczatku
            aplikacji zaznaczyłam że chće pracować z dziećmi w zawodzie (jestem
            pedagogiem), szybko zanlazł sie pracowadca szukajacy specjalistów do dzieci.
            a ty staralas sie o jaki rodzaj zajęcia? Wiesz ze praca w domach opieki nie
            jest praca lekką? masz ptyanie napisz lisa26@poczta.onet.pl
    • sylwek07 Re: MacKenzie Consulting 03.03.05, 12:11
      i szczera porada tez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka