Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      consulting

consulting

(7 wyników)
    • Byłbym wdzięczny o opinie na temat rzeczywistego czasu pracy, atmosfery, szkoleń, wysokości diet krajowych:) oraz innych aspektów pracy. Z góry dzięki
    • Czy ktoś coś wie na temat tej firmy? Byłam na rozmowie, ale szczególnie nic konkretnego się nie dowiedziałam. Mam niby odbyć szkolenie (trzeba za nie zapłacić)Pani, która przeprowadzała rozmowę była trochę arogancka i chyba nie miła(P. Beata)Firma zajmuje sie finansami?????Proszę o informacje na ten temat!!! Dzięki
    • Czesc. Mam pytanie w sprawie wyzej wymienionej firmy. Czy ktos kto tam pracuje lub pracowal moglby udzielic jakis ogolnych informacji (moze nawet nieco bardziej szczegolowych jesli znajdzie troche czasu). Z gory dziekuje i pozdrawiam
    • mam pytanie - ile zarabia sie w tej branzy?
    • Znalazłam ostatnio ofertę o otwieraniu przez w/w firme consultingową biura w Wawie. Znacie ją może? Wiem, że działa na terenie Polski w innych miastach
    • ...ul. Wiśniowa w Warszawie. Czy ktoś coś wie o tej firmie, pracy w niej, rekrutacji? Jak do tej pory nie można się nic dowiedzieć: ani ze str. www /chaotyczna i mało konkretnych informacji/, słyszałam też o płatnych przez potencjalnego pracownika szkoleniach... To się dobrze nie widzi. Skoro firma znajduje się w dość przyzwoitym budynku to chyba musi na utrzymanie swoich biur jakoś zarobić? Żerując na potencjalnych pracownikach, którzy opłacą szkolenie i odejdą? Bo poza tym nie ...
    • no wlasnie... jakies opinie?? aha, a moze bain otworzy swoje biuro w warszawce? pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się