Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      czerwona herbata

czerwona herbata

(7 wyników)
    • Dziewczyny co myslicie o czerwonej herbacie? Mnie polecila ja moja przyjaciolka,ktora twierdzi,ze to takie cudo.
    • Cierpię na refluks żołądkowo-przełykowy i związane z tym objawy jak np.zgaga. Zauważyłam, że od czasu kiedy piję czerwoną herbatę zgaga przestała mnie męczyć. Czy ta herbata może mieć na to wpływ?
    • Czy to prawdz, że czerwona herbata może szkodzić? Jeśli tak, to na co szkodzi?
    • Wam dziewczyny pomogła w walce z kilogramami,bo tak się zastanawiam ponieważ moja znajoma pije i przy niewielkim wysiłku fizycznym schudła znacznie .Ona twierdzi że to zasługa tej herbaty,mnie się wydaje że to byłaby cudowna recepta przy tych dodatkowych kg.Pijecie i czy pomaga tak naprawdę? Pozdrowienia...
    • Chcialabym sie dowiedziec, jaki wplyw na dzialanie antykoncepcyjne ma regularne picie czerwonej herbaty (Pu-ERH) ??? To dla mnie bardzo wazne, prosilabym o pomoc... Pozdrawiam serdecznie wszystkihc, zyczac tym samym milego dnia :)))
    • ja ją piję aby wspomóc pracę wątroby, spalić tłuszcz.... znajoma jednak przestrzegła mnie ostatnio, żeby nie przyzwyczajać się za bardzo, bo można mieć problemy z fizjologią ;-)) jakie macie doświadczenia z czerwoną?? pozdrawiam
    • w nadmiarze?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się