Dodaj do ulubionych

Czerwona herbata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:27
Dziewczyny co myslicie o czerwonej herbacie? Mnie polecila ja moja
przyjaciolka,ktora twierdzi,ze to takie cudo.
Obserwuj wątek
    • mysza007 Re: Czerwona herbata 21.11.05, 23:36
      hej
      kiedys pilam czerwona nałogowo i jedyne co pamiętam z tego czasu to okropne
      wzdęcia po tygodniu regularnego picia. nie wiem czy to tylko u mnie tak
      działało i czy tylko wtedy.. teraz pije czasem, bo lubie jej smak.
      słyszałam/czytałam, że pomaga schudnąć, na mnie nie działało może trzeba
      przyjmować jakiś ekstrakt wtedy może działa
      • dorianne.gray Re: Czerwona herbata 23.11.05, 00:10
        Pomaga schudnąć, tylko trzeba się przy okazji odchudzać, bo samo picie herbatki
        nic nie da. Ja dzięki niej zrzuciłam ponad 10 kg, ale ograniczyłam tłuszcze i
        węglowodany i dbałam o ruch. Nigdy wcześniej odchudzanie nie poszło mi tak
        łatwo i skutecznie, dlatego polecam (polecam też zielonej, dla mnie bomba).
        • kalinosia Re: Czerwona herbata 23.11.05, 14:17
          lepsza od Pu-Erh jest La Karnita (Bio-Activu) - to połączenie czerwonej
          herbaty, L-Karnityny, Yerba Mate, senesu. Dla mnie ta herbatka to rewelka, no
          ale oczywiście tez trzeba trzymac dietke, bo samo picie owej herbatki nei
          odchudzi smile. Ale na pewno jest 100 razy lepsiejsza od samej czerwonej i
          bardziej skuteczna
          • dorianne.gray Re: Czerwona herbata 24.11.05, 23:08
            Pijąc La Karnitę już na pewno trzeba ćwiczyć. Bez ruchu nie da rady, L-
            karnityna spala tłuszcz ale przy wysiłku.
            • Gość: kalinosia Re: Czerwona herbata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:53
              a ja nie ćwiczę wogóle i mi pomaga smile
          • mysza007 Re: Czerwona herbata 11.12.05, 22:15
            przeczytałam wypowiedź, kupiłam La Karnitę, wypiłam i po dwóch godzinach brzuch jak bania, mega wzdecie smile czy ktoś tez miał takie kłopoty po piciu czerwonej herbaty?
            • Gość: kalinosia ja nie,moja siostra,mama i ciocia też nie n/t IP: *.chello.pl 11.12.05, 22:38
    • mysza007 Re: Czerwona herbata 11.12.05, 23:05
      hmmm... a moze ja za dużo jej od razu wypiłam? jak często i ile się tego pić powinno?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka