Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:27 Dziewczyny co myslicie o czerwonej herbacie? Mnie polecila ja moja przyjaciolka,ktora twierdzi,ze to takie cudo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza007 Re: Czerwona herbata 21.11.05, 23:36 hej kiedys pilam czerwona nałogowo i jedyne co pamiętam z tego czasu to okropne wzdęcia po tygodniu regularnego picia. nie wiem czy to tylko u mnie tak działało i czy tylko wtedy.. teraz pije czasem, bo lubie jej smak. słyszałam/czytałam, że pomaga schudnąć, na mnie nie działało może trzeba przyjmować jakiś ekstrakt wtedy może działa Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Czerwona herbata 23.11.05, 00:10 Pomaga schudnąć, tylko trzeba się przy okazji odchudzać, bo samo picie herbatki nic nie da. Ja dzięki niej zrzuciłam ponad 10 kg, ale ograniczyłam tłuszcze i węglowodany i dbałam o ruch. Nigdy wcześniej odchudzanie nie poszło mi tak łatwo i skutecznie, dlatego polecam (polecam też zielonej, dla mnie bomba). Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: Czerwona herbata 23.11.05, 14:17 lepsza od Pu-Erh jest La Karnita (Bio-Activu) - to połączenie czerwonej herbaty, L-Karnityny, Yerba Mate, senesu. Dla mnie ta herbatka to rewelka, no ale oczywiście tez trzeba trzymac dietke, bo samo picie owej herbatki nei odchudzi . Ale na pewno jest 100 razy lepsiejsza od samej czerwonej i bardziej skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Czerwona herbata 24.11.05, 23:08 Pijąc La Karnitę już na pewno trzeba ćwiczyć. Bez ruchu nie da rady, L- karnityna spala tłuszcz ale przy wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Czerwona herbata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:53 a ja nie ćwiczę wogóle i mi pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
mysza007 Re: Czerwona herbata 11.12.05, 22:15 przeczytałam wypowiedź, kupiłam La Karnitę, wypiłam i po dwóch godzinach brzuch jak bania, mega wzdecie czy ktoś tez miał takie kłopoty po piciu czerwonej herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia ja nie,moja siostra,mama i ciocia też nie n/t IP: *.chello.pl 11.12.05, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
mysza007 Re: Czerwona herbata 11.12.05, 23:05 hmmm... a moze ja za dużo jej od razu wypiłam? jak często i ile się tego pić powinno? Odpowiedz Link Zgłoś