dezodoranty

(13 wyniki)
  • Witajcie. mam problem od ładnych kilku lat. duża część dezodorantow i antyperspirantów na mnie nie działa. to znaczy: po baaardzo krotkim czasie niestety naturalna won sie przebija. zdaje się, ze ideą antyperspirantow jest to, by nie pocic sie wcale, ale nie spotkalam jeszcze takiego, ktory dawalby u mnie taki efekt - to znaczy poce sie i (wybaczcie) smierdze. ale od czasu do czasu trafiam na dezodorant, ktory dziala u mnie calkiem przyzwoicie. ale mam jeszcze jeden powazny proble...
  • Poradźcie mi proszę dobry dezodorant bezalkoholowy, który wysuszałby okolice pach i nie powodował białych plam na ubraniach. Dzięki
  • Blagam poradzcie mi co to moze byc?Kazdy sie poci pod pachami,dbam o higiene,wlosy wygolone nigdy nie mialam sladow potu pod pachami ale????od kilku miesiecy np:biala bluzka pod pachami ma kolor brazowy przedtem nie bylo zadnego sladu w tej chwili po kilku uzyciach bluzki zostawaja brazowe slady.Moze kogos to spotkalo i wie jaka moze jest tego przyczyna.Czy moze byc przyczyna w zaburzeniach wydzielania hormonow poradzcie prosze???
  • Od jakiegoś czasu moja skóra stała sie strasznie wrażliwa. Miejsca spryskane perfumami pięką mnie, czerwienią się i swędza. Myślałam, że to może wada jednych perfum. Zmieniłam na delikatniejsze z Yves Rocher, Avonu. Dalej to samo. Pod pachami to prawie ranki od swędzenia mi sie porobiły. Nie wiem czemu moja skóra tak reaguje, czego w organizmie mi brak ?
  • Witam! od jakiegos tygodnia zauwazylam u siebie uczulenie pod pachami a w sumie wokol pach... piecze mnie strasznie, wyglada troche tak jakby liszaj... od czego to moze byc? Dezodorant uzywam od 2 miesiecy ten sam, wiec chyba odpada? POMOCY!!!
  • Nie jestem dziewica. Dziewictwo stracilam ponad 2 miesiace temu. od tego czasu kochalam sie juz z facetem. oprocz tego masturbuje sie. kiedy wkladam palec, jest wszytsko ok. gorzej, kiedy jest to cos wiekszego. zaczynam wtedy delikatnie krwawic. ostatnio wlozylam sobie taki maly dezodorant (4,5 cm srednicy). nie byl gruby. powiedzialabym nawet ze wielkosci czlonka w wzwodzie. na poczatku bylo ok, dopiero kiedy go wyjelam, wyplynela ze mnie dosc duza ilosc krwi. bylo tego wiecej ni...
  • Mam zapytanie do kobietek z dziecmi: czy wy rowniez odczuwacie ze bardziej sie pocicie po tym jak zostalyscie mamami? W ciazy potliwosc u mnie bardzo sie wzmogla.Ale to ponoc naturalne. Minal jednak rok od porodu, a tu potliwosc zwlaszcza okolic karku i plecow pozostala....Gdyby chodzilo o same okolice pach, nie byblby to problem - mam sprawdzony dezodorant. Na zawnatrz moze byc nawet mroz, a po plecach pot struzkami:( Czesciej zapadam na przeziebienia i anginy - wnioskuje, ze l...
  • Od wczoraj odczuwam bol pod pacha:/ zdarza mi sie to juz od pewnego czasu (czasem boli jeden dzien, czasem jest to bol krotkotrwaly). Pierwszy raz zdaszylo sie, ze trwa juz prawie dni. Najbardziej odczuwam go kiedy unosze reke w gore... co to moze byc?
  • Dziewczyny!Przestańcie stosować antyperspiranty!Zawierają w składzie aluminium, które zatyka gruczoły pod pachą, przez co toksyny nie mogą zostać usunięte i po jakimś czasie to prowadzi do raka piersi!Kupujcie tylko te dezodoranty, które nie nazywają się antyperspirantami i nie mają w składzie aluminium!Lekarze w Anglii już dawno wszczęli alarm na ten temat a u nas nikomu nie zależy na zdrowiu kobiet, dlatego nikt nie nagłaśnia tego problemu, ale uwierzcie mi i wyrzućcie z domu anytpers...
  • Nie mogłam znależć poprzedniego wątku o ANTIDRALu więc zakładam nowy wątek,kupiłam to cudo i rzeczywiście mogę bez skrępowania nosić obcisłe bluzki i kompletnie nic...sucho:)))Mam tylko jedno pytanie,czytałam,że niektóre z Was używają go raz na jakiś czas.Czy w tych dniach,w którym nie używacie Antidralu sięgacie po inne antyperspiranty???Acha nie mam żadnych podrażnień,nic nie piecze:)
  • prosze,bo nie wiem czy to skutek uboczny tabletek??? normalnie moglabym nie wylazic spod przysznica...tragedia,nie wiem co na siebie wlozyc bo jest mi tak duszno...czy to przez te pogode????pomocy
  • Od kilku tygodni uzywam Antidralu bo strasznie sie poce, na poczatku bylo ok i pachy such, zrobilam raz przerwe i przez 2 dni smarowalam sie dezodorantem ale pocenie wrocilo. Siostra mi mowila ze ona uzywa go raz w tygodniu a tak to zwykly dezodorant. Ja niestety znow chodze z wilgotnymi rekawkami, nie wiem co z tym zrobic. To juz chyba nie dziala :( Czy ktos tez tak mial, moze mi cos poradzicie???
  • Prosze Was o radę. Mam kłopot z poceniem się. Myję się bardzo często, golę pachy, staram się uzywac dobrych dezodorantów ... Skutek jest opłakany, po kilkudziesięciu minutach bluzki pod pachami są mokre. A ja wstydzę się, zaczynam się denerwować, przygniatam przedramiona do tułowia, co w efekcie daje jeszcze większe plamy.Koszamar. Dodam, że inne części ciała nie pocą mi się nadmiernie. Zbliża się wiosna, lato a ja na sama myśl o tych moich wpadkach wpadam w rozpacz. Nie wiem, może zna...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się