dobra praca

(5 wyników)
  • Moi drodzy, poradźcie co robić. Oboje z mężem jesteśmy wykształceni, mąż ma duże doświadczenie w swojej branży (zarządzanie produkcją, ISO), ale tutaj - w naszym kochanym kraju, nie ma dla nas życia. Oboje co prawda pracujemy, ale ciągle nam tych pieniędzy brakuje. Po prostu toniemy w długach, dzieci rosną, potrzeby też. Wpadłam na pomysł wyjazdu za granicę, jednak chciałabym aby ta praca była w naszych zawodach. Czy jest możliwe znalezienie uczciwej, legalnej pracy w Anglii, Irla...
  • od 4 miesiecy jestem w uk, pewnie zostane tu dluzej planuje jakies 5-6 lat mam prace ale nie jestem z niej zbyt zadowolona (pracuje w hotelu) poszukuje lepszej dobrze platnej pracy (chcialabym zarabiac wiecej niz 1000 f) mowie bardzo dobrze po angielsku jesli macie cos dla mnie jakies oferty, info to piszcie prosze bede wdziiiiiieczna
  • Wedlug mnie mozna znalezc dobrze platna i interesujaca prace w Anglii. Wazne sa kompetencje i wyksztalcenie. Nie wierzylam, ale znalazlam prace w prywatnym liceum w Anglii, jestem nauczycielem nizszego szczebla bo zaczynam moja kariere, ale 30000 funtow rocznie mi wystarcza. I nikt nie patrzyl na moje obywatelstwo, liczy sie wiedza.
  • Witam, Czy ktoś może mi pomóc w rozmyślaniach na temat pracy innej niż fizyczna itd w Londynie... Ale po kolei. Londyn znam doskonale, mieszkałem tam kiedyś (na studiach, praca na czarno), mam tam rodzinę, regulernie tam bywam. I po prostu chcę wyjechać - mam już dość tego naszego chorego kraju... W Polsce mam bardzo dobrą pracę - stanowisko kierownicze, dobrze (jak na Polskę!) płatne. Jestem poniżej 30. Jak się zabrać do szukania pracy np w bankach w Citi itp i to na jakimś porządn...
  • witam, może wiecie jak jest z pracą dla hydraulików na wyspach, jakie są zarobki i jakie trzeba mieć uprawnienia z góry dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się