Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      dobra praca

dobra praca

(8 wyników)
    • Witam wszystkich, Chciałbym się gorąco zapytać forumowiczów w jakiej branży najłatwiej znaleźć dobrą pracę w Warszawie (byłbym wdzięczny o podanie następujących danych: profil działalności firmy, czas szukania pracy, zajmowane stanowisko etc.). Z góry dziękuję na wasze spostrzeżenia odnośnie warszawskiego rynku pracy. Pozdrawiam.
    • dział sprzedaży, bardzo duża firma,4800 brutto, komórka , samochód, III filar, opieka medyczna-proszę o opinię
    • Krew mnie zalewa jak czytam podobne teksty.Jedynie w służbie cywilnej (ministerstwa) jest tak, że pracy bez znajomości się nie dostanie. Hi, czasem prowadzą rekrutację gdy na danym stanowisku już pracuje osoba zatrudniona po znajomości, no ale formalności musi stać się zadość. Mam 4 znajomych w różnych ministerstwach, wiem co mówie. W firmach nie zawsze po znajomości! Ja zaraz po studiach dostałam pracę w Bre banku, potem w dwóch dużych firmach bez rzadnych znajomości! Mój mąż i ...
    • chciałąbym się dowiedzieć jakie wymagania są stawiane osobie aby dostać dobrze płatną pracę? czy jest to dobra znajomość kilku języków? doświadczenie? odbyte kursy?
    • i nie narzeka na pensję, warunki, spełnia się, chodzi tam, bo lubi....Jest taka firma?Jeśli tak, to gdzie?Aktualnie poszukuję.....jutro składam wypowiedzenie, bo nie moge dłużej znieść pustki na koncie za pracę która zajmuje mnie tak bardzo i nie mam czasu na nic innego, a nie przekłada się to na dobre zarobki.....Smutne, bo kiedyś lubiłam ta pracę, chodziłam z uśmiechem, wiedziałam,że kiedyś awansuję i będę kierownikiem...Teraz spadłam na ziemię, w mojej firmie kierownik jest tyl...
    • bo szkoda mi bylo samotnej Mamy, przyjaciolek ktore mi zadroscily mojej pracy, A teraz mam nic; ani pracy ani faceta, utylam 20 kilo, jestem niesczesliwa i nie moge sie w Polsce odnalezc, czy sa jeszcze gdzies osoby w podobnej sytuacji??
    • 25 lat, plynny angielski w mowie, dobry pisany, 4 lata doswiadczenia w handlu (w tym 3 jako zastepca kierownika duzego sklepu), wyksztalcenie srednie(technik ekonomista)... Wracam do Polski za kilka miesiecy i bede szukal pracy. Decyzja o powrocie nieodwolalna. Wiem, ze wielu ludzi patrzy nieprzychylnie na wracajacych do Polski Polakow, ale powiedzcie prosze jak z w/w kwalifikacjami wygladaja moje szanse na znalezienie pracy. Nie boje sie zadnej pracy, chcialbym znalezc pracodawce...
    • Niedługo zamierzam przyjechać do Warszawy za pracą. Chciałabym się dowiedzieć, ile moze kosztować stancja przy rodzinie niekoniecznie w centrum (jeden pokój).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się