Forum Praca Praca za granicą USA i Kanada
ZMIEŃ
      dobra praca

dobra praca

(5 wyników)
    • To jest kontynuacja wątku XXX. Proszę nie pisać już w nim na temat "Pseudolekarki w USA". Prosze pisać wyłącznie na temat:)) Pozdrawiam
    • Witam , czy może ktoś z aktualnie przebywających w USA, czy tam pracujących zna , lub może pracuje w jednej z najwiekszych firm telekomunikacyjnych o nazwie SPRENT (być może nie jest to do końca poprawna nazwa), ale jak sądzę znana w USA. Będąc w usa na szkoleniu - tuż przed wyjazdem usłyszałem o programie zatrudniania obcokrajowców, w USA na kontrakt 5cioletni - gdzie właśnie ta firma załatwia zciągniecie "robola" wraz z rodziną , dają mieszkanie i auto, oraz szkołe i inne zap...
    • bo szkoda mi bylo samotnej Mamy, przyjaciolek ktore mi zadroscily mojej pracy, A teraz mam nic; ani pracy ani faceta, utylam 20 kilo, jestem niesczesliwa i nie moge sie w Polsce odnalezc, czy sa jeszcze gdzies osoby w podobnej sytuacji??
    • Od dluzszego czasu jestem w UK, nie podoba mi sie tutaj, waskie ulice, angielski akcent, angielski humor. Od kiedy pojechalem do USA zwiedzic kawalek tego pieknego kraju, utwierdzilem sie w przekonaniu ze to jest to. Tam chce mieszkac. Czy naprawde nie ma innego sposobu poza loteria wizowa i slubem z amerykanska obywatelka aby tam sie osadzic legalnie?
    • jestemw klasie maturalnej zamirzam studiowac psychologie i pedagogike ale jestem zalamana bo cos mi sie zdaje ze w polsce dobrej pracy nie bede miala powiedzcie czy istnieje mozliwosc wyjazdu do stanow a jesli tak to co mam zrobic nie chce byc kolejna bezrobotna osoba z wyzszym wyksztalaceniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się