Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      domki letniskowe

domki letniskowe

(15 wyników)
    • W Internecie jest pełno ofert wynajmu domków letniskowy/całorocznych. Chyba większość z nich to prywatni właściciele. W jaki sposób najlepiej szukać domku do wynajęcia dla 8 osób? Bezpieczniej bym się czuła, gdyby to był ośrodek wypoczynkowy, ale większość ciekawych ofert, które znajduję to prywatni właściciele. Macie jakieś polecony serwisy internetowe z ofertami? Czy właściciele tych serwisów weryfikują zamieszczane informacje? Mam obawy, że wpłacę zaliczkę za domek, który albo nie ...
    • Ostrzegam państwa przed oszustem, który ogłasza się na portalu Mazury.info.pl z wynajęciem domku letniskowego w Jerutkach k. Szczytna, nazywa się Marek Łach. Jesli nie chcecie mieć zmarnowanego urlopu, to lepiej omijajcie go szerokim łukiem. Wynająłem u niego ten domek zgodnie z ceną podaną w tym ogłoszeniu (160 zł/doba), wysłałem mu zaliczkę parę miesięcy wcześniej, po przyjeździe dopłaciłem mu resztę pieniędzy i niby wszystko ok. Po paru godzinach, kiedy z żoną już się rozpako...
    • poszukuje domku letniskowego dla 2 osob nad samym jeziorem aby bylo miejsce do wedkowania w cichej okolicy z daleka od miasta. interesuje nas pobyt w lipcu od 22 lub 19. jesli nie domek to moze byc pokoj z widokiem na jezioro.prosze o podawanie namiarow na miejca .moze ktos byl w na prawde fajnym miejscu oraz zeby ceny byly przystepne
    • chciałabym wynająć domek letniskowy dla dwóch rodzin: 4 osoby i trójka malutkich dzieci. Najmilej widziane okolice nad jeziorem w woj. lubuskim lub wielkopolskim. Interesuje mnie termin: 30.VII-05.VIII. Bardzo proszę o propozycje:)
    • szukam domku na mazurach w ww terminie, dla 2 osob!
    • Szukam domku letniskowego na Kaszubach w dowolnym terminie w lipcu (7-10 dni), blisko jeziora. Z gory dziekuje za pomoc
    • szukam do wynajęcia domku letniskowego (dwa tygodnie w lipcu),z pełnym wyposażeniem, położonego na ogrodzonej działce, z dostępem do jeziora, najlepiej w lesie, w ciszy a jednocześnie w bliskiej odległości od atrakcji turystycznych(plaża, sprzęt pływający, kawiarnie, sklep).Proszę o przesyłanie ofert ze zdjęciami.
    • tak jak w temacie. Szukamy domku ( drewniane letniskowe takie jak przy ośrodkach wypoczynkowych) dla 2 os dorosłych + 2 letnie dziecko. Może być tylko z toaletą i umywalką. No i przyda się gdzieś w pobliżu możliwość zagotowania wody na mleko. w zeszłym roku bylismy w takim domku w Mikołajkach, ale chcielibyśmy zmienić miejsce. POMÓRZCIE !
    • najlepiej jak by był nad samym jeziorem i miał własny pomost ale nie koniecznie jak coś macie ciekawego to bardzo bym była wdzięczna a może ktoś spędził wakacje w takim domku i mógł mi polecić ! pozdrawiam
    • Komfortowy domek 150m od jeziora {jez MAŁSZ k/Sulęczyna}komoletnie wyposażony łodzie,molo,telewizja sat.videoteka, zobacz: www.64.81.202.165/dziadek/
    • najlepiej jak by był nad samym jeziorem i miał własny pomost ale nie koniecznie jak coś macie ciekawego to bardzo bym była wdzięczna a może ktoś spędził wakacje w takim domku i mógł mi polecić ! pozdrawiam
    • Szukam cichego spokojnego miejsca nad jeziorkiem,do spedzenia milego 1 tygodnia sierpnia dla dwoch osob oczywiscie w rozsadnej cenie. najlepiej gdzies w polnocno wschodniej polsce. Fajnie by bylo jakby jeszcze gdzies niedaleko byla wypozyczalnia rowerkow i jakis las. prosilbym o kontakt na email rtoip_m@o2.pl Pozdrawiam serdecznie
    • Poszukuję domku z łązienką, aneksem kuchennym, tarasem najchętniej w jakims gospodarstwie w terminie 6-15 lipca. Zależy nam na bliskim kąpielisku bezpiecznym dla dzieci a więc z brzegu płytkim jeziorze z dobrym zejściem do wody. Dobrze by było aby na terenie była piaskownica i hustawka.Proszę pilnie o oferty
    • W sobotę wyjeżdżam do domku letniskowego, który wynajęłam na dwa tygodnie w Kobyłosze (co za nazwa:-))) nad jeziorem Sasek Wielki, niedaleko szczytna. Nie byłam tam nigdy i chciałabym zasięgnąć informacji na temat miejscowości i warunków. Może ktoś spędzał tam wakacje? Proszę o informację Pozdrawiam Bes
    • Szukam ośrodka wczasowego/pensjonatu z wyżywieniem z możliwością przyjazdu dla psa za rozsądną cenę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się