dostawca

(8 wyników)
  • Właściwie nic złego się nie dzieje, tylko internet za wolno chodzi w stosunku do deklarowanej prędkości. Dostawca kazal posprawdzać w komputerze. Więc: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:09:16, on 2007-02-03 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.e...
  • Sprawa wyglądana dziwnie... Włączam kompa, nie zdąże jeszcze właczyć IE, gadu i skype uruchamia się przy starcie i nagle wyskakuje mi, że pojawia się trojan. Mam avasta, usuwa mi to: deleted: Trojan program Trojan-PSW.Win32.Nilage.arg Running module: svhost32.exe\svhost32.exe NA szczęście usuwa, ale dlaczego to cholerstow wciąz się do mnie pcha?? W sumie się na tym niewiele znam, ale używam Outlook i znajoma mówi, że to może być przyczyną problemów... Hmm... ale to dla mnie duż...
  • Mam problem, ktory polega na tym, ze codziennie o godzinie 20:20 na dokladnie 60 minut trace dostep do internetu. Dokladnie o 21:20 dostep wraca. Prawdopodobnie podobna sytuacja wystepuje gdzies w okolicach godziny 14. Probowalem czyscic za pomoca tych programow: Norton, avast, Spybot, SuperAntispyware, Spyware Doctor, Avira Antivir, System Mechanic, Malwarebytes. Ten ostatni znalazl cos i wyraportowal: ----- Malwarebytes' Anti-Malware 1.40 Wersja bazy definicji: 2754 Windows 6.0.6001...
  • Witam Dzieje mi sie cos dziwnego z kompem. Mianowicie srednio raz na dzien podczas korzystania z netu nagle pojawia sie na jakies 2 sekundy czarna plansza z jakimis niebieskimi literami, ale za krotko zebym cokolwiek przeczytal i po tych 2 sekundach komp sie sam resetuje. Inna sprawa to prawie kazda strone w necie jaka otworze komp pokazuje jako - Nie można wyświetlić strony - i przewaznie po 3 lub 4 krotnym odswiezeniu strona wskakuje poprawnie. Dziwne to jest i bardzo uciazliwe....
  • załączam diagnostyke windows co jest tego powodem Czas ostatniej diagnostyki: 06/02/09 20:00:19 Diagnostyka WinSock Stan WinSock info W katalogu Winsock znajdują się wszystkie wpisy dostawców usługi podstawowej. info Łańcuchy dostawców usługi Winsock są prawidłowe. error Wpis dostawcy MSAFD Tcpip [TCP/IP] nie może nawiązać prostej komunikacji sprzężenia zwrotnego. Błąd 10055. info Wpis dostawcy MSAFD Tcpip [UDP/IP] nie może nawiązać prostej komunikacji sprzężenia zwrotnego. ...
  • rano internet działa b. dobrze a wieczorem są kłopoty z otwieraniem stron ,mam Norton Internet Sekurity, i kilka osób poradziło mi żeby zmienić nortona na inny anty ,że to jest ta przyczyna,zaznaczam mam intrnet radiowy. a jeżeli już inny to jaki?nie wiem co mam robić,za info --dzieki
  • Wirusy wysylaja firmy posredniczace w sprzedazy oprogramowanie antywirusowego.
  • help(5)

Witam, Mam problem z otwieraniem stron internetowych. Włączając mozille, mogę wejść tylko na allegro, nasza klase, i w google, cokolwiek innego próbuje włączyć, albo cokolwiek znajde w goglach i klikne na link, nie wlacza się, wyskakuje informacja, brak storny czy tam polaczenia HELP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się