Forum   wybory 2010

wybory 2010

(623 wyniki)
  • [b]Wybory 2010 - doskonały wiersz Janusza Palikota[/b] Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną. Nie zagłosuję na Jarka, Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno! Niejeden ciężar na barkach Dźwigałem, znosiłem trudy. Nie zagłosuję na Jarka, Bo dość mam kłamstw i obłudy. Gdy spytasz mnie, niedowiarka, Dlaczego? Wyznam ci szczerze: Nie zagłosuję na Jarka, Bo w żadną zmianę nie wierzę. Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmiany oblicza, Bo nie chcę powrotu Ziobry ...
  • Wybory 2010 Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną. Nie zagłosuję na Jarka, Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno! Niejeden ciężar na barkach Dźwigałem, znosiłem trudy. Nie zagłosuję na Jarka, Bo dość mam kłamstw i obłudy. Gdy spytasz mnie, niedowiarka, Dlaczego? Wyznam ci szczerze: Nie zagłosuję na Jarka, Bo w żadną zmianę nie wierzę. Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmiany oblicza, Bo nie chcę powrotu Ziobry I teczek Macierewicza. Bo nie chcę...
  • Wybory 2010. Sąd odrzucił apelację Kaczyńskiego ws. jego kłamstw ws. prywatyzacji szpitali
  • Papuasi - „koteki” w górę, dzidy w dłoń! Podczas przedwyborczej niedzielnej Mszy Św. o godzinie 7 ojciec werbista, były misjonarz Papuasów z Papui-Nowej Gwinei ks. Alojzy mobilizował wiernych do głosowania na swojego faworyta w nadchodzących wyborach na burmistrza tj. na Grzegorza Dudzika ze Wspólnoty Samorządowej. Argument – G.D. to prawdziwy katolik, bojący się Boga, która to obawa powinna go powstrzymać przed złamaniem obietnic wyborczych. Inni kandydaci nie byli w...
  • z całym szacunkiem dla pana Michałkiewicza , ale pienię się , że wali subiektywnie co bedzie a czego tak naprawdę- nie bedzie niczego i zapomina o swoich wspaniałych i jego partii kadencjach co pozostawił pis- zachwaszczony Lublin fontanna, piaskownica lodwisko na którym się teraz ślizga, zakłamany moaralnie , bo jak było, że w domach pomocy u osób chorych szukali wsparcia , korzystali z dóbr społecznych ,pisali do lucypera o wsparcie jest to hipokryzja, żenada wazelina , którą lublinia...
  • lublinianie, obywatele lubelszczyzny,którzy macie dosyć partaczy, cwaniaków i nierobów na stołkach: wójtów, burmistrzów, prezydentów, radnych, zbojkotujmy wybory, 20 lat robią nas w balona,ci tzw przedstawiciele!!!Koniec z oszukiwaniem,koniec z marnowaniem szans!!!
  • Powtarzające się ciągle pytanie do kandydatów [b]skąd weźmie Pan Wojciechowski kasę na zrealizowanie tych pomysłów.[/b] Przez jedną kadencję był vice prezydentem i jedynym jego osiągnięciem było postawienie pomnika Marszałka Piłsudskiego na foli (osobiście jestem za tym aby pomnik "Dziadka" był w Lublinie :) ). Ach przypomniał mi się jeszcze pomysł sypania kopca. A o bezpartyjności szkoda pisać, kopanie z koniem nie należy do moich ulubionych dyscyplin jaki słoń jest każdy widzi.
  • "zbliżają się kolejne wybory samorządowe. Czy jest jakaś nadzieja że nowa rada będzie bardziej dbała o mieszkańców niż obecne władze?" Chodziarka1 zadała pytanie tej treści w starym wątku... wydaje mi się, że pytanie jest godne nowego wątku... co czynię :)
  • 12 listopada kończy się kadencja obecnych władz gminy. Mamy zatem jeszcze czas żeby sobie spokojnie podsumować przeszłość i wypracować grunt pod nadchodzące wybory. Żeby tego dokonać proszę o wypełnienie załączonej mini > ankiety. Zajmie to mniej niż 1 min. Znajdziecie tam również tekst wprowadzający. Ma ona za zadanie 3 cele: - podsumowanie kadencji - utworzenie listy lokalnych priorytetów - wypracowanie gruntu pod debatę wyborczą Zaczynamy już teraz zbierać odpowiedzi...
  • Zaprasza do wzięcia udziału w sondzie na moim blogu. Zaskakujący wynik RPP. Ruch Palikota w pogoni za PiS. Czyżby rozłam w PO i odejście posła utworzyło nową siłę ? nocri.blox.pl/2011/02/Zagrozenia-POlityki.html
  • W Kielcach :po szklanie i na głosowanie. Trzeźwy wybór po poprawinach.!
  • Na początek się przedstawię, mam na imię Robert, przeżyłem 35 lat (już chyba wszedłem w okres kryzysu wieku średniego, bo wszystko mnie zaczyna wkur...)Nigdy nie bawiłem się w jakieś fora, zawsze rozmawiałem z ludźmi, ale widzę że mój ukochany kraj schodzi na psy i zamierzam o niego walczyć,wchodząc gdzieś,gdzie więcej usłyszy moje zdanie. Na kogo zamierzacie głosować w tych wyborach ?,bo Ja nie widzę żadnego dobrego kandydata (myślałem o Korwinie, ale przez te parę lat też mu na mózg p...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się