Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      ekstraklasa

ekstraklasa

(25 wyników)
    • Witam, jestem fanem piłki nożnej, jednak nie w wydaniu polskim. Nieraz kolega chciał wyciągnąć mnie na stadion, by na żywo zobaczyć w akcji "gwiazdy" polskiej piłki. Za każdym razem grzecznie mu dziękuję, gdyż nie mam zamiaru oglądać "popisów" piłkarzy naszej rodzimej Ekstraklasy z kilku powodów. Po pierwsze nasza liga stoi na żenującym poziomie. Piłkarze nie prezentują ani ułamka umiejętności zawodników takich lig jak Premiership, czy Primera Division. Dziękuję bardzo, ale zamiast...
    • Ostatni raz Polonia Warszawa bez Smolarka w składzie grała w 1979 roku ;)
    • W związku z tym, że jak co roku okazało się, że tak naprawde jedyny moment aby móc obejrzeć najlepszych piłkarzy Europy na własnym podwórku jest gra reprezentacji w różnych eliminacjach do finałów imprez piłkarskich zakiełkowała w mojej głowie myśl, że może przydałoby się coś zmienić aby przynajmniej uatrakcyjnić tę naszą swojską kopaną i zmusić bardziej nasze pseudo-gwiazdeczki do większego wysiłku a ludzi pokroju p.Drzymały czy p.Klickiego zachęcić do zainwestowania w polski f...
    • i tak ma fart ze nie wyladowal w klubie "kokosa" zajebisty pomysl na darmozjadow BRAWO!!!!!!!
    • Ale on biedny ten Ebi :(
    • Panowie, kiedy strartują dokładnie rozgrywki. Czy 27 lipca w piątek? Czy jest jakiś komunikat w tej sprawie.
    • To jest Polska właśnie ! W innym kraju(gdzie potrafią grać w piłkę ) piłkarz za takie zachowanie pożegnałby się na bardzo długo z graniem w piłkę.
    • JAGIELLONII kibicuję bardzo mocno i chciałabym,aby awansowała.Nie wiem natpmiast co na ten temat myślą inni.Wpisujcie się!
    • co myślicie o tum czy nie warto by nasz hymn był grany przed każdym meczem tak jak to się w stanach choćby dzieje????? trzeba by do pzpn się zgłosić z apelem
    • Po premierowym programie nasuwa mi się kilka spostrzeżeń: 1. Panowie Prowadzący byli dość stremowani - w sumie to nawet zrozumiałe... 2. W związku z tą tremą (vide pkt 1), nie potrafili prowadzić rozmów w studio zgodnie z zasadami sztuki dziennikarskiej, tzn. mieli przygotowaną listę pytań i po kolei je zadawali pytanie, nie zwracając uwagi na otrzymywane odpowiedzi. 3. Materiały dobrze zmontowane (jak wszystko w TVN24) - pełna profesjonalka 4. Panowie Prowadzący za często wchodzili sob...
    • Brawa dla Widzewa. Czekamy na ŁKS! Pozdro.
    • Czeska policje do polki zaprosic i Won z PZPN
    • powodzenia DREWWWNIAK......byle do przodu.....
    • Będzie I liga!!! Forza WIDZEW!!!
    • no to Kolporter jest w pierwszej lidze Ciekawe jakie są koszty tego przedsiwzięcia
    • To wszystko prawda. Ale i tak my kibice bedziemy lige sledzic i sie nia emocjonowac. Taki juz nasz los. Zycze wszystkim sukcesow druzyn ktorym kibicuja.
    • Górnik zdaniem GW zaskoczy odre rewolucyjną taktyką grając w 10 bez bramkarza :P
    • Ostatnie zdanie z tekstu gazeta.pl doskonale pointuje całą sytuację: najlepiej więc usunąć Legię z Ekstraklasy i będzie spokój!!!!!!!!!!! To żenujące, że TVN (ITI) nie potrafi pogodzić się z porażką i wykorzystuje w tym celu swoją pozycję właścicielską w Legii. Oferta Canal+ była, jest i pewnie bedzie lepsza od wszystkich innych, a jesli do tego dodać jeszcze możliwość wykorzystanie kanału TP SA, to po prostu rewelacja. Pomijam taki drobny fakt, ze poziom realizacji transmisji w Canal j...
    • Z tymi ośmioma drużynami to gruba przesada. W Holandii, Turcji czy Portugalii jest po 18 i nie ma problemu. Jedynie zmniejszanie ligi to żadne rozwiązanie. Potrzebne są sensowne, czyste zasady finansowania. Poza tym mecze typu Discobolia - Bolkowice na pewno nie zgromadzą przed tv tylu widzów co Lech _ Śląsk. I tu jest burek pogrzebany - nie moga jakieś cudaczne klubiki z małych miasteczek dominować "ekstra" klasy.
    • RUCH RUCH HKS!!!! Wracamy do ekstraklasy czy to się komuś ( gorolom) podoba czy nie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się