Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      etc

etc

(6 wyników)
    • Witam Czy ktoś z Was pracuję lub pracował w Intercars w Czosnowie? Mam na myśli stanowiska biurowe tak jak sprzedawca częsci, kupiec, dział importu. Jaka jest atmosfera pracy, czy są częste rotacje pracowników, jakie są wynagrodzenia na poszczególnych stanowiskach ? Za pomoc z góry dziękuję. Pozdr Szukający pracy
    • wkradł się nieopatrznie błąd, dlatego po korekcie zamieszczam raz jeszcze :) Mam kilkuletnie doświadczenie w korekcie, współpracowałam z dużymi wydawnictwami. Chętnie poszerzyłabym choryzonty, może ktoś zaproponuje mi praktyki, staż - również nieodpłatne? Jestem elastyczna :). A jeśli do tego odpłatnie korekta, to już byłaby pełnia szczęścia. :) PS. powodzenia wszystkim poszukującym życzę. A wszelkie oferty proszę kierować na adres: k_parcia@n-s.pl Pozdrawiam Katarzyna Parcia
    • będę wdzięczna za opinię na ten temat. pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
    • Bardzo przydadzą mi się informacje odnośnie zarobków w działach podatkowych Wielkiej Czwórki (Deloitte, PwC, KPMG i E&Y). Chodzi mi głównie o zarobki na niższych stanowiskach konsultanckich C1 i C2. Po prostu nie wiem, na ile warto wiązać swoje plany z tymi firmami. Komentarze odnośnie innych elementów pracy, np. atmosfery mile widziane. Z góry dzięki za jakiekolwiek info
    • moze zostac gangsterem? I tak rzadza nami zlodzieje etc. wiec co za problem,
    • Potrzebne osoby do pracy w dziale kontroli w duzym zakładzie pracy. Prawnicy, ekonomiści - zwłaszcza ze znajomością rachunkowości, w tym budżetowej. Potrzebne również osoby ze znajomością prawa budowlanego i umiejętnością weryfikacji kosztorysów. Osoby doświadczone ale również nie wykluczam zatrudnienia młodych, zdolnych chcących uczyć się kontroli i audytu. Zarobki uzależnione od wykształcenia, stażu pracy, generalnie od 2500 do 4000 zł brutto. W szcególnych przypadkach (kwalifikac...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się