euthyrox

(6 wyników)
  • drogie dziewczyny, mam niedoczynnosc tarczycy stwierdzona pare lat temu. Przez pierwsze 3 lata (w tym ciąza i karmienie piersia)bralam euthyrox.Niedawno poszlam do nowego polecanego endokrynologa i odradzil euthyrox - jakoby byl syntetyczny i w ogole bee i polecil eltroxin. Tyle ze po tym eltroxinie czuje sie jakos gorzej i przytylam pare kilo i bardziej senna jestem. Moze to te szalone pogody i w ogole znizka formy jesienno-zimowa, ale moze nie?? jakie macie doswiadczenia i czy ...
  • Dziewczyny czy zażywanie Euthyrox 125 ma wpływ na miesiączxkę , na ilość krwawienia ????
  • euthyrox(10)

czy ktoras z was zazywala euthyrox, jak sie po nim czulyscie
  • Czy, któraś z Pań bierze jednocześnie asentrę, euthyrox i cilest. Cilest przepisała mi pani doktor na uregulowanie miesiączki. Proszę o informację w jakiej kolejności bierzecie leki.
  • Witam. Od stycznia do maja moje miesiączki strasznie sie rozregulowały. Trwały 12-13 dni i tak co 2 tyg. W maju zrobiłam badania i wyszło mi że mam niedoczynnosc tarczycy i hiperprolaktynemie. Endokrynolog przepisała mi euthyrox i dostinex. 6 czerwca(od tego dnia tez zaczęłam brac leki) dostałam juz normalną miesiączke trwała 6 dni,ale do tej pory jeszcze nie mam a od 13 dni bolą mnie sutki,brzuch od czasu do czasu. Czy te leki mogą opóźnić miesiączke?? Dodam ze staram sie o dziecko.
  • wlasnie sie dowiedzialam ze mam niedoczynnosc tarczycy endo dal mi euthyrox, jakie macie doswiadczenia z jego zazywania, czy wreszcie bedzie lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się