Dodaj do ulubionych

euthyrox i okres

IP: *.elopole.com.pl 11.04.05, 11:21
Dziewczyny czy zażywanie Euthyrox 125 ma wpływ na miesiączxkę , na ilość
krwawienia ????
Obserwuj wątek
    • Gość: blue flower Re: euthyrox i okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:45
      nie zauwazylam,zadnych zmian. choc odkad lecze moja niedoczynnosc (ja biore
      euthyrox 75) okres mi sie ciagnie przez kilka dni
      • dytkob Re: euthyrox i okres 11.04.05, 15:14
        cześć, ja biorę Euthyrox 75 od 5 lat, i nie miałam nigdy problemów z okresem.
        Jestem po operacji i nie mam tarczycy więc muszę brać to gó.. do końca życia.
        Edyta
        • joannaabc Re: euthyrox i okres 12.04.05, 10:54
          Czy ten euthyrox całkowiecie zastępuje hormony czy tylko uzupełnia ? jak się
          czujesz bez tarczycy ? Czy coś Cie boli ? czy ten lek jest uciążliwy w
          stosowaniu ? jak sie czujesz jeśli zapomnisz wziąc tabletke euthyroxu ?
          pozdrawiam
          • Gość: kasia Re: euthyrox i okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:10
            na początku strasznie przeżywałam jak mi powiedziano że będę to jadła do końca
            życia.płakałam jaka bóbr.a teraz to jak mycie zębów.i w sumie dzięki nim czuje
            się o wiele lepiej.nic strasznego
            • joannaabc Re: euthyrox i okres 13.04.05, 08:56
              Czy masz calkowicie usunięta tarczycę ? Czy ten euthyrox całkowiecie
              zastępuje hormony czy tylko uzupełnia ? jak się
              czujesz bez tarczycy ? Czy coś Cie boli ? czy ten lek jest uciążliwy w
              stosowaniu ? jak sie czujesz jeśli zapomnisz wziąc tabletke euthyroxu ? Czy
              masz dzieci ? napisz tu lub na priva
              pozdrawiam

• Gość: żmija Re: euthyrox i okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:52
                Ja biorę Euthyrox od kilku lat, aktualnie 100 i czuję się dobrze. Nie miałam
                usuwanej tarczycy. Czasami (rzadko) mi się zdaży zapomnieć wziąć tabletkę, ale
                to nie wpływa na moje samopoczucie. Stosowanie nie jest wogóle uciążliwe, po
                prostu łykam tabletkę przed wyjściem do pracy. Śniadanie jem dopiero w pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka