Gość: pinia IP: *.elopole.com.pl 11.04.05, 11:21 Dziewczyny czy zażywanie Euthyrox 125 ma wpływ na miesiączxkę , na ilość krwawienia ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blue flower Re: euthyrox i okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:45 nie zauwazylam,zadnych zmian. choc odkad lecze moja niedoczynnosc (ja biore euthyrox 75) okres mi sie ciagnie przez kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: euthyrox i okres 11.04.05, 15:14 cześć, ja biorę Euthyrox 75 od 5 lat, i nie miałam nigdy problemów z okresem. Jestem po operacji i nie mam tarczycy więc muszę brać to gó.. do końca życia. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
joannaabc Re: euthyrox i okres 12.04.05, 10:54 Czy ten euthyrox całkowiecie zastępuje hormony czy tylko uzupełnia ? jak się czujesz bez tarczycy ? Czy coś Cie boli ? czy ten lek jest uciążliwy w stosowaniu ? jak sie czujesz jeśli zapomnisz wziąc tabletke euthyroxu ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: euthyrox i okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:10 na początku strasznie przeżywałam jak mi powiedziano że będę to jadła do końca życia.płakałam jaka bóbr.a teraz to jak mycie zębów.i w sumie dzięki nim czuje się o wiele lepiej.nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
joannaabc Re: euthyrox i okres 13.04.05, 08:56 Czy masz calkowicie usunięta tarczycę ? Czy ten euthyrox całkowiecie zastępuje hormony czy tylko uzupełnia ? jak się czujesz bez tarczycy ? Czy coś Cie boli ? czy ten lek jest uciążliwy w stosowaniu ? jak sie czujesz jeśli zapomnisz wziąc tabletke euthyroxu ? Czy masz dzieci ? napisz tu lub na priva pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żmija Re: euthyrox i okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:52 Ja biorę Euthyrox od kilku lat, aktualnie 100 i czuję się dobrze. Nie miałam usuwanej tarczycy. Czasami (rzadko) mi się zdaży zapomnieć wziąć tabletkę, ale to nie wpływa na moje samopoczucie. Stosowanie nie jest wogóle uciążliwe, po prostu łykam tabletkę przed wyjściem do pracy. Śniadanie jem dopiero w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś