flash

(16 wyników)
  • Jak otwieram poczte ,czy niektore strony w internecie wyskakuje mi napis zebym zainstalowala ten Control X.Jak sie moge tego pozbyc ,bo ciagle sie to pojawia i jest denerwujace.
  • Witam, tu jest log wygenerowany przez Combofix: wklej.org/id/64756/ . problemem jest straszne zmulenie komputera i wykryty przez AVG robak - komunikat z AVG - "Virus identified WORM/AutoRun.FR". System to Win XP z SP3. Proszę o szybką pomoc, gdyż nie siedzę na swoim kompie a właścicielce strasznie zależy na jego uzdrowieniu:), pozdrawiam
  • Witam. Mam laptopa od niespełna miesiąca, wirusy dostały się do niego jak domniemam poprzez pendrivea.Problemy zaczęły się od pliku Buis.exe, który mimo wielokrotnych usunięć poprzez Avast pojawia się ponownie jako podejrzany plik. Oto link do loga: wklej.org/id/17875/ Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
  • Witam wszystkich, przechodzę od razu do sedna. Najprawdopodobniej mam wira na pc, przy włączaniu kompa wyskakują mi moje dokumenty. ponizej log z hijacka, pc był skanowany superantispyem, pcdoktorem oraz adaware. wklej.org/id/0ea67ff372 - log z hijacka Dzięki z góry za pomoc.
  • Witam! wklej.org/id/134033/ Proszę luknijcie fachowym okiem. Z góry dzięki!
  • Proszę o pomoc w usunięciu wirusa. Wirus znajduje się w: C:\windows\pagefile.sys.vbs C:\pagefile.sys.vbs C:\autorun.inf D:\pagefile.sys.vbs i D:\autorun.inf link go loga z ComboFix-a: wklej.org/id/63872/ pozdrawiam, promil
  • moze ktos wie jak pozbyc sie tego robala... ? prosze o jakies wskazowki
  • Witam. Miałam zainfekowanego kompa jakimś syfem z pendrive'a. Udało mi sie kompa zreanimować ale wydaje mi się, że chodzi wolniej niż zawsze. Dlatego proszę o sprawdzenie logów. Oto logi: wklej.org/id/18851/ wklej.org/id/18852/ Dziękuję za ewentualną pomoc i pozdrawiam Ruda
  • Od jakiegoś czasu obserwuję dziwne - moim zdaniem zbyt duże transfery. Np dzisiaj: img132.imageshack.us/img132/227/beznazwypt6.jpg Jakies 10h surfowania po necie, zero downloadów, zero update, zero ruchu na serwerze ftp Win XP SP2 HJT: wklej.org/id/54063/ Combofix: wklej.org/id/54065/
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:01:39, on 2005-06-27 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\svchost.exe D:\WINDOWS\System32\svchost.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe D:\Program Files\Alw...
  • Witam, proszę o sprawdzenie loga z combofix wklej.org/id/114835/ Avira wyswietlala alerty o zainfekowaniu komputera, a takze nosnikow pen drive, jednak wydaje mi sie, ze nie poradzila sobie z tym, gdyz nadal wyswietlaja sie jakies alerty(kilka nazw trojanow, wirusow) uzylam Flash disinfektor, doctor web cure it, antimalware i nic,,, prosze o radę. pozdrawiam
  • Otwieram np. gazeta, wchodze na forum komputery, chce przeczytac interesujacy mnie temat, klikam pokaz wszystkie (odpowiedzi) i wszystko gasnie, zostaje tylko tapeta i ikony itd.. Co jest grane ?
  • Witam! Skaner Kaspersky znalazł u mnie wirusa: Nazwa pliku / Nazwa zagrożenia / Liczba zagrożeń C:\autorun.pif Zainfekowany: Backdoor.Win32.Delf.aws 1 log : wklej.org/id/59962/ Jak go usunąć?
  • Mam problem ze spamem i innymi smieciami. Wyrzuciłem juz większość ale jeszcze nie mam pewności... Jesli ktoś może pi napisać co jeszcze z tego wyrzucic to dzieki z gory...........;) I jeszcze mimo antydialerow wyskakuje mi co raz jakies nowe połaczenie o nazwie "rst"(nie wiem co to jest i jak sie tego pozbyc )...;) Logfile of HijackThis v1.97.7 Scan saved at 11:33:23, on 2004-06-13 Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2...
  • Witam wszystkich.Bardzo proszę o pomoc.Mam zmienioną stroną startować na 213.159.117.134/index.php i co bym nie robił,to i tak jak uruchamiam Internet Explorer,to mi się ona pojawia.Co mam zrobić,za pomoc z góry dziękuję.
  • Witam, u kolgei na kompie zakradlo sie robactwo.kolega nie ma za wielkiego pojecia wiec prosimz o rade.wklejam loga i prosze piecyka i innzch o pomoc. Logfile of HijackThis v1.97.7 Scan saved at 11:23:23, on 14.06.2004 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się