Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      garderoba

garderoba

(3 wyniki)
    • Chciałabym przestrzec wszystkich przed firmą "FRISE" z Warszawy, która robi meble na wymiar. Zamówiłam u tej firmy garderobę. Panowie montażyści w żaden sposób nie zabezpieczyli podłogi w skutek czego podłoga została kompletnie zniszczona przez zadrapania i głębokie wgniecenia. Ściany i sufit nadają się tylko do ponownego malowania i gipsowania. Udostępniłam tym panom garaż aby mogli rozpakować wszystkie elementy garderoby i ewentualnie mogli zrobić "lekkie" docięcie płyt. Z garaż...
    • Witam, zamierzamy z mężem rozpocząć budowę domu i jesteśmy jeszcze na początku drogi czyli przy wyborze projektu. Szukając projektu kierowałam się swoimi wyobrażeniami nt wymarzonego domu, jednak życie trochę weryfikuje marzenia, ale to już inna sprawa. Kilka rzeczy, na których mi zależy w domku to - na parterze - dodatkowy pokój tzw. gabinet, przy kuchni spiżarnia, generlanie otwarta przestrzeń i duże okna. Natomiast na piętrze, dwa pokoje dla 2 dzieci i sypialnia - duża i to ...
    • www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=126&sid=5 Doradźcie proszę, co można z zmienic, by był bardziej funkcjonalny? Na pewno będę likwidowac garaż, a co innymi pomieszczeniami, czy można coś poprawic według Was Dziekuję!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się