Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      garderoba

garderoba

(3 wyniki)
    • Garderoba(10)

Cześć, w dużym pokoju postanowiłam wstawić mniejszy pokoik, który przeznaczę na garderobę. Jakie macie pomysły na aranżację garderoby? Myślałam o półkach oraz drążkach na wieszaki. A może myślicie by zrobić szafę zamykaną? Garderoba sama w sobie będzie zamykana, więc chyba kurzyć się nie będzie? Może macie u siebie stworzona garderobę z innego pokoju? Pomóżcie
    • właśnie robie sobie garderobę i zastanawiam się czy zrobić w niej szafy z drzwiami przesuwnymi czy może otwarte wieszaki i półki? wolałbym drugie rozwiązanie, ale czy ubrania nie będa sie kurzyć za mocno? ma ktos takie coś u siebie?
    • Witam, mam mały problem. Wejscie do dużego pokoju ma 138 cm szerokości. Nie mogę zainstalować drzwi rozsuwanych w dwie strony bo nie ma na to miejsca. Myslałam o drzwiach rozsuwanych w jedna strone, ale wtedy suwane skrzydło tych drzwi miałoby wymiar 138x 210 cm, czyli wielkie. Szkło o tych wymiarach ważyłoby prawie 100kg. Płyta wyglądałaby ochydnie bo to wielki kawał. Pomyślałam ze w ten otwór wejściowy można by zainstalować cos typu żaluzja - żeby zjeżdżało z góry. Ale taka zwykła roleta te...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się