Gość: Marianek IP: *.static.korbank.pl 17.10.16, 13:34 Takie schodki kiedyś fajne widziałem... Barierka była z cienkich rurek,a stopnie z blachy o dziwnych wzorach fajnie to wyglądało...Widział ktoś takie blachy z wzorkami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1romek79 Re: schodki ozdobne z blachy 18.10.16, 12:15 Wpisując w wyszukiwarkę hasło "schody z blachy" dostajemy masę zdjęcć z których możemy czerpać pomysły.Czy chodzi Ci stopnie z blachy ryflowanej? Czy o zwykłą np czrną blachę z wyciętymi wzorkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek Re: schodki ozdobne z blachy IP: *.static.korbank.pl 20.10.16, 09:53 Fajne te koncepcje ale nie chodzi mi o ryflowaną, czy wyciętą z blachy.Była to jakaś ozdobna w takie wzory jakby płótno czy coś takiego. Czy wiesz gdzie by to można było kupić się zastanawiam, bo mam pewną koncepcję na boki schodów a wzór mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
machwiej Re: schodki ozdobne z blachy 24.10.16, 12:19 To o blachę ozdobną Ci chodzi? Widziałem różne wzory skóra, len, płótno, romby, kwadraty tp. O takie tematy pytaj w Import Stal-u w Krakowie, tam różne dziwne rzeczy mają,których nie kupisz w zwykłym sklepie czy hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek Re: schodki ozdobne z blachy IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.16, 11:57 Właśnie o taką blachę mi chodziło.Dziękuję za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś