google

(309 wyników)
  • Witam ponownie, mam nadzieję, że teraz dobrze opiszę swój problem. Od tygodnia nie mogę normalnie korzystać z google bo mnie przekierowuje na jakąś dziwną stronę Google.ro i dzieje się to nie tylko w Firefox ale i w Internet Explorer do tego komputer coraz wolniej chodzi. Dodam, że skanowałam komputer Dr.Web CureIt i Malwarebytes Anti-Malware i żaden z nich nie znalazł wirusa. Wszystko jest ”niby w porządku”. Załączam OTL i proszę o pomoc, bo nie umiem sobie z tym dać rady. ...
  • Jak w temacie Google Chrome otwiera mi nowe okna z reklamami. Co dziwniejsze włączają się nawet gdy internet mam wyłączony. To jest bardzo uciążliwe i proszę o pomoc. P.S. Jestem w tych tematach zielony. :/
  • W firefoxie, explorerze,chromie nie daje się otworzyć strony www.google.pl i www.bing.com działa Gmail i mapy google wyszukiwanie jest możliwe przez wyszukiwarki w onecie i gazecie.pl lub takie wyszukiwarki jak yandex,conduit serch itp.Poszukiwanie wirusa min. combofix nic nie dało jakaś rada?
  • Witam! Mam pewien problem, a mianowicie.. na żadnej z moich przeglądarek Google nie działa. Korzystam głównie z firefox'a, lecz tak samo jest na operze i IE. Dodatkowo, strony amazon.com, yahoo.com itp się nie chcą włączyć. Na google.pl/google.com dam rady wejść, lecz gdy wpiszę coś w wyszukiwarce i dam szukaj, to czekam, czekam, i nic. Nawet nasza-klasa.pl nie chce mi się włączyć, lecz to chyba wina przeciążonego serwera albo coś.. A dodatkowo gdy przeglądam internet [używam firefox'...
  • Witam mam problem, jak zresztą tysiące innych osób na tym forum. Wyszukiwarka google nie reaguje i nie wyszukuje żadnych stron www. Dzieje się tak zarówno na firefoxie jak i na operze. Korzystam również z innych wyszukiwarek i o ile te w pewnym stopniu działają i spełniają swoją funkcje, o tyle większość z znalezionych stron nie uruchamia się.(np portal sport.pl działa, kreskówka.pl nie)często również same włączają się strony erotyczne i takie jak oczyszczacz(czy jakoś tak)który rzekomo...
  • Moj problem. Na domowym komputerze od 2 dni mam problem zwiazany z wyszukiwarka google. Gdy wpisuje jakies haslo, otwiera mi sie strona, ktora ma powiekszona czcionke w porownaniu z moja domyslna. A kiedy klikam na linki, to przenosi mnie na zupelnie inne strony, niz te ktore sa wyswietlone. Jest to uciazliwe, poniewaz nie da sie niczego znalezc w ten sposob. Sytuacja ma miejsce, gdy uzywam Internet Expolera, Firefoxa i Opery. Szukam, szukam odpowiedzi gdzies w internecie, ale ...
  • Dużo osób o to pyta i ja też niestety muszę :/ Normalnie pewnie bym wyczytał z innych topiców co i jak, tyle że część z nich sie nie otwiera eeh... Jakieś kroki wcześniejsze już podejmowałem i mi nie wyskakują żadne oczyszczacze, ale google i 3/4 potrzebnych mi stron nie chodzi :? chciałem daĆ loga z combofixa ale sie nie mieści, a hijackthis'a nie mam jak pobrać bez wyszukiwareeek
  • Witam, ostatnio pojawił mi się pewien problem z google, otóz za kazdym razem, gdy próbuje coś wyszukać pojawia mi się następujacy bład: 403 zabronione Przepraszamy, ... ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować. Dostęp odzyskasz najszybciej, jak będzie to możliwe, więc ponów próbę wkrótce. Jeśli podejrzewasz, że Twój komputer lub Twoj...
  • Witam! Proszę o sprawdzenie co się dzieje i poradę jak to usunąć. Już podczas instalacji poprawek do nowo zainstalowanego systemu pojawiały się problemy z dostępem do google.pl (inne strony działają bez problemu). Nie udało mi się skonfigurowac Outlooka, nie łączy się z gmail, nie da się także uzyskać dostępu do mail.google.pl poprzez www. Raz na kilka razy google.pl przestaje odpowiadać, trwa łączenie i nie ma wyników. Także na innych stronach. Na różnych przeglądarkach to s...
  • Nie mogę korzystać z google bo mnie przekierowuje na jakąś dziwna stronę, do tego komputer coraz wolniej chodzi... "Opiekun" mojego komputera jest daleko, a ja jestem kompletnie zielona... Ja nie wiem nawet co to są te loga co je podajecie do sprawdzenia!!! Na odległość przez telefon próbowaliśmy coś razem zdziałać, kazał mi w panelu sterowania wyłączyć przywracanie systemu na wszystkich dyskach i przeskanować avastem przy uruchamianiu systemu... Nic to nie dało, więcej nie wiem, ...
  • Ostatnio podłączyłam się pod ogólnodostępną sieć w hotelu i chyba tam to podłapałam. Otóż - gdy wyszukuję coś w google, wyniki wyszukiwania przekierowują mnie na stronę z chińskimi filmami. Poniżej wklejam log, pomocy proszę. [Widziałam, że było już tutaj kilka osób z identycznym problemem, jednak nie wiem czy to co oni usuwali również znalazłoby zastosowanie u mnie, dlatego założyłam osobny wątek]. Log: wklej.org/id/463299/
  • może ktoś wie jak wyłączyć pojawiajace sie podpowiedzi / rozwijane, wyswietlajace wczesniejsze wpisy / w okienku wyszukiwarki Google. System win ME, w XP to mi sie nie pojawia, denerwuje mnie to. Z góry dziekuję.
  • img396.imageshack.us/img396/6494/beznazwy1kopia6kb.gif A niby skąd miałbym go mieć? Google jak Microsoft? - mądrzejsze od użytkownika?
  • Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy reszta też, ale gdy wpisuje coś w Google i znajdzie mi się strona z wirusem to Avast wykrywa wirusa jakbym już tam weszła...A ciągle siedzę w wyszukiwarce :/ O co chodzi? Przecież nie klikałam w żadne linki z wyszukiwania, a i tak Avast reaguje...
  • Mam mały problem, jako strona startowa wciąż ustawia mi się Google a ja chciałbym Onet! Co mam robić ? Mam świeżutki system więc o wirusikach nie ma mowy. Pomóżcie!
  • po wpisaniu w google szukanej frazy, gdy klikam na wybrana strone zamiast łaczyć sie ze stroną wyskakuje mi www.do.google itd i kieruje na inną strone www.goldvipclub.com/default.aspx np to.. prosze o pomoc!
  • Witam, od paru dni mam dziwnego "wirusa". Wyszukujac na googlu jakiejs frazy, wyswietla wyniki wyszukiwania, a po kliknieciu pojawia sie wlasciwy adres w pasku, a po ulamku sekundy przekierowuje na jakies dziwne strony. Zwykle najpierw pojawia sie adres daytotals.com/... a pozniej znow przekierowuje na cos dziwnego. np.: 10-top.com/%22szukany%20tekst%22.cfm?pt=2&rpt=1&kt=1 goodbookmark.com/%22szukana%20fraza%22.cfm?pt=2&rpt=1&kt=1 q-find.com/%22szukany%20tekst%22.cfm?pt=2&rpt=1&kt=...
  • Nie mogę wejść na zaden adres wyszukany przez google, bo jestem przekirowywany zawsze do tej samej strony
  • ... czy macie to samo co ja..??? www2.shrani.si/pics/schowek0ubo27.jpg Od kilku dni zamiast wyszukania jakiegoś hasła pojawia mi sie taka informacja...??!! Czyżby hakerzy...???
  • Zainstalowalo mi sie jakies swinstwo i nie moge sobie z nim dac rady.zmienia strone startowa na google.com i odpala jedno okienko z reklamami stron xxx. Kasperski ani spybot,ad aware ani spyware doctor nieczego nie wykrywaja.jedynie super antispyware wykrywa zmiane strony startowej i jak jest wlaczony to blokuje.Jak sie pozbyc tego swinstwa??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się