google

(22 wyniki)
  • Sprawdź profesjonalne teksty pisane "pod" algorytm Google Panda: www.nocnycopywriter.pl oraz www.tekstynastrone.com Pokaż język swojej konkurencji Pozdrawiam!!
  • albo, czy jest jakaś alternatywa dla galerii? na stronie głównej mam zdjęcia w rozdzielczości 570x425 a gdy, ktoś chce oglądać większe zdjęcia - otwiera galerię lightbox - i pojawiają się zdjęcia w rozdzielczości 1024x764 google nie indeksuje galerii lightbox, a alternatywa - w postaci otwieranych zdjęć w nowej karcie na białym tle przeglądarki - mało mnie zachwyca... znacie jakiś sprytny sposób na rozwiązanie problemu? pozdrawiam
  • Witam, proszę o pomoc. Na swojej stronie umiesciłem artykuł z rozdziałem ksiązki która ma byc wydana niebawem na życzenie autora z tytulem i nickiem tej osoby, teraz ta osoba chciała żebym to usunął, ja usunałem ale zostało pod tym hasłem (są do niego prawa autorskie i dlatego wydawnictwo nakazało usunięcie) kilkanascie odnośników do mnie na stronę, (kliknięcie skierowuje na inne artykuły bo ten i którym mowa został wykasowany) w jaki sposób mogę to usunąć z google? skorzystałem z urząd...
  • jak zrobic żeby moja strona wyskakiwała jako powewsza w wyszukiwarce w google?? mam z tym problem pomocy!!
  • Wyjaśnijcie mi, bo jestem kompletnie zielona, co stało się z moją stroną. Tzn. strona jest. Jeszcze wczoraj jak wrzuciłam w Google haslo "psycholog warszawa" to moja strona pokazywała się na 4 pozycji. Dziś nie ma jej tam wcale! Co sie stało?
  • Witam, zarejestrowałam stronę w Google, jednak podczas wyników wyszukiwania przy mojej www jest brak opisu. Meta tagi są prawidłowo zapisane i pozamykane. Stronka jest wykonana we flashu. Proszę o pomoc. Jakie są przyczyny, że mój opis strony nie jest wyświetlany?
  • Witam! Zauwarzylem ciekawam, ale to bardzo ciekawa rzecz. Gdy jestem na swoim komputerze i odpale google i wpisze "Łukasz Słowak" to pojawia sie strona jako pierwsza z Forum3D. Gdy moj kolega pod Firefoxem wpisuje te samo slowo pojawia mu sie na pierwszym miejscu info.wsisiz.edu.pl/~slowak/ i to jest rezultat, ktory bardzo, ale to bardzo mnie satysfakcjonuje. No, ale idzmy dalej ten sam kolega na tym samym komputerze wpisuje te same slowa i pod IE znajduje jako pierwsza strone ta, kto...
  • Witam, mam taki problem, robiąc stronkę wrzucana była od razu na serwer, jednakże została zaindeksowana wcześniej niż bym tego chciał, ponieważ teraz w opisie mam "strona w budowie..." tak jak to dałem na początku. Stronka jest już w zupełności dobrze opisana, tytuł i wszystkie mata, jednakże czekam już prawie miesiąc i nic. Czy spotkaliście się z takim problemem?
  • Ile kosztuje pozycjonowanie w google? ktos z was to wykona? filip@suknieslubne.net tylko powazne oferty z gwarancja powodzenia prosze,filip@suknieslubne.net
  • słowa kluczowe mam zgłosiłem nawet stronkę mija ponad miesiąc i nic czy jest jakiś sposób na sprowokowanie wyszukiwarki?
  • Witam serdecznie, Jakiś czas temu ukończyłem budowę mojej strony firmowej i mam problem z jej zaindeksowaniem. Wrzuciłem ją do Google tydzień temu i nic. Dziwi mnie to o tyle, że poprzednią stronę po umieszczeniu w addurl zaindeksowało po kilkunastu godzinach. Dlatego proszę o poradę odnośnie szybkiego i skutecznego indeksowania. Jednocześnie zapraszam na stronę www.ndtrust.pl i ocenę strony. Wszelkie sugestie i opinie mile widziane. Pozdrawiam
  • Cześć Chcę mieć „stronę firmową” ale w postaci JPG na którym będzie tylko nr Tel i adres e-mail – bez żadnego linkowania. Chodzi mi o to żeby ta strona nie była widoczna w Google. Czyli adres www a po załadowaniu zdjęcie. Gdzie najtaniej mogę do tego celu kupić na f-rę hosting? Dodam że potrzebuję też skrzynki e-mail. Jak widzicie potrzeby nie są wielkie. Możliwość założenia maila w domenie i 1 jpg :) bo moją domeną :)
  • witam prosze o rade, nie chodzi o pozycjonowanie ,wiem, musze kupic poradnik, wynajac firme, chodzi o to dlaczego wyszukiwarki kompletnie nie widza mojej strony, nawet gdy w pole wyszukiwania wpisze jej adres ? strona jest w sieci juz ponad 2 lata. a wszystkie google, onety, gazety milcza jaka moze byc tego przyczyna pozdrawiam Bartosz
  • Czy mogę i gdzie założyć i prowadzić sama prosta narazie stronę. dzięki-- Pozdrawiam serdecznie
  • Czy ktos mógłby mi doradzić gdzie w Krakowie można zrobić dobry kurs projektowania stron www, najlepiej jakiś profesjonalny, jedno- lub wielostopniowy. Jesli można, to prosiłabym o przysłanie namiaru lub linka do strony na gazetowy adres mailowy. Dziękuję.
  • Jakie macie sposoby na wysokie pozycjonowanie swoich stron?? Pozdrawiam
  • witam! mam pytanie takie. potrzebuje wyszukiwarke na strone. dzialac ma tak, ze klient wchodzac wpisuje co go interesuje i to jest wyszukiwane w mojej domenie. jednoczesnie - co najwazniejsze - informacja czego szukal, ew. z jakiego ip i godzina/data jest zapisywana gdzies na serwerze lub w jakis inny sposob trafia do mnie. czy to jest mozliwe?
  • Bracia webmasterzy...zrobiłem po raz pierwszy w życiu stronę www tj. strona www.adwokat-piaseczno.pl Zrobiłem ją dla swojej przyjaciółki, która jest prawnikiem, robiłem ją około 20 godzin...napiszcie proszę co o niej sądzicie...czy jest czytelna?czy coś w niej brakuje?kolorystyka?same informacje nie są może ważne, ale pomysł chyba nie taki straszny osobiście myślę że można być zadowolonym??? Liczę na zawodowe komentarze...pozdrawiam brać webmasterską
  • Tworzę stronę o Bieszczadach i muszę użyć statystyk, najlepiej bezpłatnych lub tanich z okresem próbnym. Które oceniacie lepiej darmowe czy płatne? Jeżeli płatne to które najtańsze i najlepsze i wypróbowane? A jeśli darmowe to jak wiem są one niepełne? Ma ktoś doświadczenie?
  • Witam, chciałabym dodać do mojej bardzo amatorskiej strony licznik odwiedzin. Mam pytanie - w którym miejscu formularza do tworzenia strony mam go wkleić? Czy będzie on widoczny w trybie off line czy dopiero po przerzuceniu strony na serwer? Będę wdzieczna za pomoc. P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się