Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      guzy tarczycy

guzy tarczycy

(3 wyniki)
    • hej.mam pytane zdrowotne: od prawie 10 lat mam guzka tarczycy - zaprzyjaźniliśmy sie ze sobą, tworzymy wspaniała symbiozę, czasmi ciężko mi sie oddycha ale taki to urok tego swoistego duetu. Po namowach (wieloletnich) naprawdę róznych lekarzy podjęłam męską decyzję o naszej separacji, czyt. wycięciu guzka. ostatnio lekarz niestety zaniepokoił mnie. otóż sytuacja hormonalna u mnie jak w książce o zdrowym człowieku, a pani doktor powiedziala mi, że po operacji będę miałą do końca ...
    • Wykryto u mnie 4 guzy tarczycy, są jeszcze małe –lekarz kazał ponownie zrobić USG Tarczycy ale za pół roku. Czy to nie za długo? Czy nie powinnam wcześniej ponownie zrobić badań. Pomocy, boje się że za pół roku może być za późno - julita
    • Czy któraś z mam miała problem z tarczycą po porodzie ja jestem 16 miesięcy po urodzeniu i ciągle byłam słaba teraz odkryto mi guz duży tarczycy tzw zimny czyli niedobrze i chciałam zapytać jak to się może skończyć.Boję się bo moja mała ma dopiero 16 miesięcy.Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się