indonezja

(5 wyników)
  • Witam, Planuję wyjazd do Indonezji w drugiej połowie kwietnia, jeśli ktoś chce się przyłączyć, to zapraszam. Trasa jest do negocjacji. Pozdrawiam, Bartek
  • Szukam towarzyszki/towarzysza podrozy. Bedzie bezpieczniej i ciekawiej niz jechac samotnie ;-) Mam 32 lata. Maciek
  • Witam! Poszukuję dwóch osób do wspólnego wyjazdu do Indonezji.Jade ja z zona,to mój drugi wyjazd do Indonezji,więc sprawy organizacyjne biore na siebie.Pobyt niskobudzetowy.Jawa-Bali-Sumbawa-Flores.Czas około 30-35 dni. KOntakt na maila kasy1@op.pl Zapraszam!K Moje zdjecia z Indonezji www.flickr.com/photos/synowieckrzysztof/sets/72157604025640031/
  • Próbuję skompletować ekipę, najlepiej ludzie z woj. Pomorskiego- to nam znacznie ułatwi kontakt. Wyprawa ma wyglądać tak (w dużym skrócie): 1. Przelot do Bangkoku- najtańsza opcja (możliwe, że przez Chiny) 2. Tajlandia: Bangkok, Phuket, Ko Samui 3. Malezja: Kaula Lumpur, Wyspa Perhantian 4. Indonezja: Bali 5. Filipiny: Manila, Wyspa Boracay 6. Chiny: Macao, Hong Kong 7. Bangkok - powrót do domu Podczas wyjazdu interesuje mnie głównie poznawanie przyrody: morze, podwodny świ...
  • Witam Szukam ludzi do wyjazdu i zwiedzania chin na caly sierpien lub doczepie sie do ekipy . Interesuje mnie jak najtansze podrozowanie i mam pare pomyslow . Jestem z warszawy mam 27 lat . Jesli ktos bylby chetny niech pisze warez777@o2.pl pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się