Forum Turystyka Świat Indie i Indonezja
ZMIEŃ
      indonezja

indonezja

(7 wyników)
    • Witam Ma pytanie czy ktoś był na wycieczce z Logos Tour (Jawa-Lombok- Komodo-Sulawesi-Bali)?Prosze o opinie czy warto z tym organizatorem jechać?a może jest jakieś inne biuro które organizuje podobne objazdówki.
    • zamierzamy się wybrać do indonezji we wrześniu. pytanie czy wrzesień to dobry termin na wyjazd w tamte tereny??? znaleźliśmy ciekawą ofertę logostour. może ktoś z nimi był w indonezji??? czy może polecacie inne biura???
    • Hej, mam pytanie czy lepiej wizę załatwić tutaj u nas w ambasadzie czy na lotnisku po przylocie ? Jakieś różnice w cenie ? Czy w ambasadzie przyjmuja tylko dolary ? Pozdrawiam i dzieki za informację. A.
    • Witam i nieukrywam że proszę o pomoc, chcemy z mężem na 10 rocznicę ślubu wrzesień-pażdziernik wybrać się w drugą podróż poślubną i tu moje pytanie i wieeeeeeelka prośba. Chcemy jechać ze sprawdzonym biurem, zobaczyć i zwiedzić, mąż chce także ponurkować i dlatego proszę o polecenia biuro które zapewni super, niezapomnianą wyprawę i możliwość wykupu na miejscu wycieczek i rzetelnej opieki. Barzo zależy Nam na sprawdzonych ofertach. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc. M.S.G. 03...
    • Witam, mam prosbę o rekomendacje jak najlepiej byłoby zaplanować wyjazd na około 15 dni z końcówym pobytem na Bali lub Lombok już po obejrzeniu kilku ciekawych rzeczy. Wstępnie planowaliśmy Jakartę, Jogikartę, może wypad na Sumatrę i potem odpoczynek. Jakieś sugestie co jeszcze warto lub nawet trzeba ? Pytanie też czy wizę lepiej na lotnisku po przylocie czy w Warszawie ? Pozdrawiam Adam
    • Wylatuje 25 sierpnia ;) laduję na Bali, później podróż przez Jawę tak długo na ile czas pozwoli i wylot z Bali, Indie zostawiam sobie na następny raz... a może na jeszcze następny, ale na pewno tam pojadę
    • ...a Indonezja do Indii? Gdzie Rzym, gdzie Krym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się