inseminacja

(5 wyników)
  • inseminacja - korzystal ktos z tego zabiegu mozecie cos wiecej napisac pozdrawiam
  • Witam, Pisalam tu juz wczesniej i mam jeszcze jedno pytanie.Czy zabieg inseminacji mozna zaplanowac z dokladnoscia do 3 dni-maz przylatuje w grudniu i tylko mamy 3 dni w ktorych mozna przeprowadzic zabieg.Pomozcie!!
  • pani doktor: od roku staram sie zajsc w ciaze, dodam ze w lutym 2001 poronilam. Po kilku miesiacach niudanych prob zrobulismy z mezem badania. Mam owulacje, natomiast nasienie meza wyglada nastepujaco: 58 000 000 (ilosc), problem jest natomiast z ruchliwoscia, otoz norma wynosi 70 czegos (nie znam parametrow) a maz ma 50. Moja pani doktor nie zalecila zadnych lekow dla meza, jedynie magnez i potas. Nie stwierdzila tez, ze moze to byc problem nieudanych prob. W tym cyklu, gdy zalec...
  • Mam pytanie czy którejś z Was udało się za pierwszym razie mając robiony zabieg inseminacji zajść w ciążę? Mam mieć robioną w grudniu..cały czas mam nadzieję,że mimo iż mam 25%szans jednak się uda...
  • Jestem ciekawe czy to się udaje? Czy można zajść w normalną ciążę po przejściu ciąży ektopowej (usunięta laparoskopowo). Żeby tego było mało, wczęśniej miałam usunęty jeden jajnik. Czy są tutaj jakieś dziewczyny, którym się udało? Nie ukrywam, że chciałabym usłyszeć, że tak :) Z góry wielkie dzięki.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się