iza30_1979 10.07.09, 21:26 inseminacja - korzystal ktos z tego zabiegu mozecie cos wiecej napisac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: inseminacja... 10.07.09, 21:51 inseminacja jest stosowana u bydła i trzody chlewnej... ludzie to chyba mają sztuczne zapłodnienie czy jakoś tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamalpka doral! IP: *.cable.mindspring.com 11.07.09, 02:35 ja tam nie wiem czy pisalas to swiadomie czy nie ale inseminacja stosowana jest rowniez u ludzi! Poczytaj a nie walisz glupoty! Tak, moja kolezanka miala ins. 2 razy i za 3 razem "zaskoczyla", ma slicznego zdrowego dzidiusia i malo tego z kolejnym jest w ciazy (bez zadnych inseminacji) Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
julimama79 Re: inseminacja... 11.07.09, 09:21 Ale błysnęłaś wiedzą, no nie mogę. Skoro nie masz o czymś zielonego pojęcia po co w ogóle zabierasz głos i wypisujesz bzdury? Inseminacja a in vitro to dwie różne metody wspomaganego rozrodu- nie "sztucznego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BGG Re: inseminacja... IP: *.icpnet.pl 12.07.09, 15:19 Zabieg prosty, trwa kilka minut i nie boli. Miałam kilka razy - bez powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: inseminacja... 12.07.09, 16:07 doral2 - pie...elas jak gajowy jajami o sosne. Dzieki inseminacji (IUI) mam dziecko. Wpisz to hasło w wyszukiwarke- jest wiele watków o inseminacji, zwlaszcza na forum NIEPLODNOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: inseminacja... 12.07.09, 21:09 czy naprawdę na inseminację u ludzi (tak, wiem że się ją wykonuje), nie ma innego określenia, niż tylko te, które stosuje się u bydła i trzody chlewnej? tylko i wyłącznie o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: inseminacja... 12.07.09, 22:00 Nie. Ten zabieg nazywa sie dokładnie INSEMINACJA i jest w kazdym cenniku kliniki leczenia niepłodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: inseminacja... 12.07.09, 22:01 ...ale rozumiem, ze mogłaś nie wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
nic-10 Re: inseminacja... 13.07.09, 13:44 wejdz na forum niepłodność, tam się wszystkiego dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś